Opinie klientów


BARDZO FAJNA OBSŁUGA , WYSYŁKA ZGODNA Z ZAMÓWIENIEM ,
TOWAR DOBRZE ZAPAKOWANY , DRZEWKA ZDROWE .
POLECĘ ZNAJOMYM , I SAMA SKORZYSTAM Z OFERTY .
Dorota N. Murowana Goślina 16.04.2018


Witam! Jestem bardzo zadowolona z jakości zakupionych produktów. Drzewka są dobrze ukorzenione, zdrowe, nie połamane, bardzo dobrze zapakowane i zabezpieczone. Pozdrawiam!
Małgorzata K. Wygranka 12.04.2018


Jestem zadowolona z dostawy a z drzewek jeszcze bardziej 🙂
Profesjonalna obsługa, super str internetowa, dostawa rzetelna i konkretna, towar bardzo dobry. Pozdrawiam.
Alina N. Wygranka 12.04.2018


Opinia o zakupach, kontakcie z Państwem i o stronie internetowej jest celujaca.
Szkoda, że tak późno o Was sie dowiedziałem, ale myślę, że teraz zrobie u Państwa nie jedne zakupy. Pozdrawiam.
Janusz P. kraków 12.04.2018


Szybka dostawa zgodna z opisem na stronie. Drzewka zapakowane i zabezpieczone w bardzo dobry sposób dzięki czemu nie uległy uszkodzeniom. W przyszłości napewno jeszcze skorzystać z Państwa usług.
Maciej B. Stoczek Łukowski 12.04.2018


Opakowanie bardzo profesjonalne. Dostawa w porządku. Okres oczekiwania również akceptowalna, tym bardziej że o każdym etapie byłam informowana. Drzewka przyszły całe, nie połamane. Puszczają już małe pąki. Brak jakich kolejek zastrzeżeń. Teraz czas oczekiwania na owoce 🙂
Czego mi brakowało to chociaż ulotki jak dbać o drzewka. Tylko tego brakuje do pełnego profesjonalizmu. Mimo, iż na ten temat można przeczytać w internecie. Może akurat jest to warte rozważenia.
Edyta K. Szczecin 12.04.2018


Witam,

pragnę podzielić się moją opinią. Uważam, że czas oczekiwania na dostawę, około 3 tygodnie, to trochę za długo. Potrafię zrozumieć, że był to okres wytężonej pracy dla całego zespołu, jednakże chociażby krótki e-mail z przewidywanym terminem dostawy byłby bardzo miły.

Jeżeli chodzi o zapakowanie drzewek i transport to powiem mistrzostwo świata. Pracowałem w Polsce i Wielkiej Brytanii przy przesyłkach i muszę powiedzieć, że zarówno zabezpieczenie drzewek, pakowanie, jak i taśma FRAGILLE (uwaga szkło), zrobiło na mnie wrażenie. Do tego wilgotne trociny w które zawinięte były korzenie – wielki ukłon w Państwa kierunku.

Kontakt kuriera GLS przed dostawą – wspaniałe. |

Cóż dodać, oby tylko drzewka się przyjęły i obficie owocowały.

Poza tym, już namówiłem siostrę na zakup drzewek na Państwa portalu. Dziś dostała przesyłkę.

Wielki ukłon z mojej strony.
Marek N. MICHAŁÓW 11.04.2018


Wtam
Drzewka zapakowane rewelacyjnie, odpowiednio już przycięte, dorodne, na drugi dzień po posadzeniu brzoskwinia pokazała cudownie różowy pączek.Gorąco polecam!!!
Maria W. Pułtusk 11.04.2018


Jestem bardzo zadowolony z jakości i obsługi jak i szybkości doręczenia.
Przemysław G. Kraków 11.04.2018


Bardzo dobry kontakt klient – DrzewkaOwocowe24.pl.
Rośliny zapakowane w sposób całkowicie zabezpieczający delikatną zawartość paczek.
Dostawa zgodna z zamówieniem. Polecam.
Irena G. Nowe Załubice 11.04.2018


Obsługa profesjonalna. Drzewka przyszły dokładnie zapakowane, system korzeniowy zabezpieczony i dobrze nawodniony. Polecam.
Ula Z. Lublin 11.04.2018


Jestem zadowolony z Waszej usługi. Drzewka zdrowe, dobrze i estetycznie zapakowane. Szybka i kulturalna dostawa.
Pozdrawiam
Marek S. Stalowa Wola 11.04.2018


Moja opinia jest pozytywna drzewka ładne dobrze zapakowane dostawa ok jestem zadowolony na pewno skorzystam w przyszłości.
Mariusz K. Ścinawa 08.04.2018


Obsługa bardzo dobra ,szybka i sprawna. Sadzonki bardzo ładne – oby się tylko szybko przyjęły.
Stanisław P. Kalisz 05.04.2018


Zakupy w sklepie internetowym drzewkaowocowe24.pl robilam jesienią zeszłego roku i teraz, wiosna 2018. W obydwu przypadkach drzewka przyszły profesjonalnie spakowane, rośliny idealnie zabezpieczone.
Już wiem, ze rośliny kupione jesienią ładnie się przyjęły. Myśle, ze z tymi posadzonymi niedawno będzie podobnie. Bardzo polecam ten e-sklep. Podoba mi się dobry opis drzewek i prowadzony przez Państwa dział z poradami ogrodniczymi. Dziękuje!
Magdalena K. Jaworzyna Sl. 03.04.2018


Jestem zadowolona z waszych usług, jakość informacji odnośnie zamówienia, zapakowanie przesyłki wzorowe. Dobra jakość zamówionych drzewek- już wszystkie dają oznaki życia nawet pokazały się pączki kwiatowe u niektórych. Przesyłka dobrze zorganizowana. Jeżeli będę jeszcze zamawiała drzewka skorzystam z waszych usług. Pozdrawiam
Małgorzata S. Goleszów 03.04.2018


Otrzymałem zamówione drzewka. Są pięknie ukorzenione, i estetycznie zapakowane. Odzwierciedla to profesjonalizm w zawodzie. A ja wierzę, że otrzymane drzewka spełnią moje i rodziny oczekiwania. Dziękując, życzę wiele radości z podjętego trudu i zgody, wzajemnego zrozumienia w TYM zespole. Niech Pan Nasz stale Wam Błogosławi, Alleluja !!!
Roman Ł. Wrocław 13.11.2017


Witam!
Drzewka dotarły wczoraj zgodnie z zamówieniem, jestem pod wrażeniem, że były zabezpieczone przed połamaniem, przycięte zgodnie ze sztuką, korzenie miały wilgotność, zakup od producenta to jest to!! Pozdrawiam
Danuta Sz. Wrocław 8.11.2017


Goraco polecam!!! Błyskawiczna wysyłka, rośliny bardzo dobrze zapakowane, zdrowe.
Bartosz B. Wykroty 21.07.2017


Super sprzedawca!!! Dlatego zamawiam drugie drzewko szybka wysyłka super sadzonka,wszystko co najlepsze Polecam!!!!!!!
Stanisław O. Jastrzębie Zdrój 14.07.2017


Polecam sprzedającego, rzetelnie opisuje przedmiot, wysyłka ekspresowa. Nic dodać nic ująć tylko kupować. Dziękuję za udane zakupy.
Daniel B. Wielopole 26.06.2017


Fachowa porada, dobrze zabezpieczona i ekspresowa wysyłka , piękne zdrowe silne drzewka polecam w 100%.
Dominika L. Środa Wielkopolska 12.06.2017


Drzewka dotarły do mnie ekspresowo są przepiękne , jestem bardzo zadowolona żałuje że nie zakupiłam wiecej
Dziękuję i pozdrawiam 🙂
Dominika L. Środa Wielkopolska 1.06.2017


Witam, jestem pod wrażeniem! Drzewka pierwsza klasa, a ich zapakowanie ekstraklasa światowa.
Zygmunt S., Jedlnia Letnisko 19.05.2017


Witam! Dostałam sadzonkę. Roślinka ładna, zdrowa i dojechała do mnie cała. Myślę, że uda mi się ją wyprowadzić i uformować tak jak sobie to wymyśliłam. Dziękuję!
Emilia R., Białystok 12.05.2017


Witam.Chcialam bardzo podziekowac za przesylke.Dzisiaj odebralam piekna sliwe Spenser Hollywood i krzew aronii.Mam nadzieje ze beda wspaniale rosly.Dziekuje
Barbara S., Bielsko-Biała 11.05.2017


Przesyłkę otrzymałem w dniu 09.05.2017r. Jestem zadowolony,dziękuję i pozdrawiam.
W dniu 10.05.2017r. otrzymałem druga paczkę z drzewkami. Paczka profesjonalnie zapakowana,dotarła w stanie nienaruszonym. Jestem zadowolony.Ocena w skali 1do 10.10.Dziękuję i pozdrawiam.
Adam D., Łask, 10.05.2017


Dzień dobry.
Chciałam bardzo serdecznie podziękować Państwu za wysyłkę drzewek w oczekiwanym przeze mnie terminie. Dziękuję również za jakoś przesyłki – drzewka zostały bardzo profesjonalnie zabezpieczone, przede wszystkim system korzeniowy.
Dziękuję również za życzliwość oraz fachowe porady, dotyczące pielęgnacji roślin.
W tym miejscu chciałam tym wszystkim, którzy chcą mieć dobrej jakości drzewka polecić tego sprzedającego.
Pozdrawiam serdecznie,
Iwona D., Wiśniowa, 05.04.2017
P.S. Z moich obserwacji wynika, że wszystkie zamówione przeze mnie sadzonki w Drzewka Owocowe 24. pl przyjęły się;-)
Zatem – kolejne zamówienie jesienią;-)


Serdecznie dziekuję za super szybką i sprawną realizację zamówienia.
Jakość sadzonek oszałamiająco dobra. Świetne , bezpieczne opakowanie. Bardzo dziękuję.
Ewa W. Zabrodzie, 23.03.2017


Witam. przesyłka dotarła bardzo ładne sadzonki drzew. pozdrawiam
Henryka D. Łubniany, 21.03.2017


Witam,
Dziękuję za informacje o wielkości doroslych drzewek i dziękuję za przesyłkę. Dotarła w bardzo dobrym stanie.
Urszula K. Racibórz, 20.03.2017


Dzień dobry. Przesyłkę otrzymałam. Rośliny są śliczne. Bardzo dziękuję. 🙂
Elżbieta A. Wrocław, 15.11.2016


Ślę osobiste wyrazy podziękowania za otrzymany towar z Państwa sklepu.Drzewka i krzewy porzeczki są naprawdę 1 klasa. A kupowałem już z wielu stron internetowych. Wspaniała praca-Gratuluję. Z poważaniem Sławomir C.
Koniecpol, 22.10.2016


Dostawa na najwyzszym poziomie, drzewka odpowiednio zabezpieczone, system korzeniowy nie uszkodzony, sprzedawca godny na 100% polecenia, zasłuzony pozytyw, bo robic zakupy u takiego rzetelnego sprzedającego to sama przyjemnosc.
Andrzej K. Zabrze-Kończyce, 20.10.2016


przesyłka dotarła, jestem zadowolony, moja ocena w skali 1-6, ja wystawiam Wam 6. Pozdrowienia.
Sławomir B. Żuromin, 19.10.2016


Witam! Towar otrzymałem. Transakcja i towar przedni. Dostarczony towar w b.dobrym stanie. Otrzymałem dzisiaj ok.14.00. Dzięki! Pozdrawiam!
Janusz R. Białe Błota, 18.10.2016


Drzewka zdrowe i ładnie zapakowane. Zdecydowanie polecam.
Mariusz P. Legnica, 18.08.2016


Bardzo szybka wysyłka.Drzewka bardzo ładne. Sposób pakowania roślin oceniam na wzorowy.
Jarosław P. Kruszwica, 24.06.2016


Bardzo szybka wysyłka,super kontakt,profesjonalne podejście do klienta. POLECAM WSZYSTKIM GORĄCO.
Marek W. Myślenice 16.06.2016


Przesyłka dostarczona w 24 godziny od zakupu. Proszę się nie zrażać droższymi kosztami dostawy bo jeszcze nigdy nie dostałem tak rewelacyjnie zapakowanych roślin. Warto kupować u tego sprzedawcy.
Tomasz B. Warszawa, 09.06.2016


Sprzedawca który z sercem i oddaniem podchodzi do swojej działalności i tym mnie zaskoczył bo trudno dzisiaj o takich w tym wyścigu szczurów.
Władysław B. Babimost, 09.06.2016


Drzewka dotarły w doskonałym stanie, są posadzone i mam nadzieję, że się przyjmą. Dziękuję i pozdrawiam.
Urszula S. Głubczyce, 14.05.2016