Daję sklepowi 5 gwiazdek za fachową obsługę.
Robert K. Pałówko 23.11.2018


Sprawna sprzedaż, sadzonki ładnie zapakowane, nieuszkodzone w dobrym terminie.
Polecam firmę.
Sławomir B. Warszawa 23.11.2018


Drzewka ładne, szybko dostarczone, dobrze opakowane, bez uszkodzeń. Jest O.K.
Edward M. Kobylnica 21.11.2018


Pakowanie i dostawa super. Całość na 5 gwiazdek. Bardzo zadowolony jestem z zakupów. Polecam innym.
Wiesław W. Częstochowa 14.11.2018


BEZ UWAG, DOBRY WYBÓR.
Jacek M. Słupsk 13.11.2018


Transakcja bardzo przyjemna. Realizacja szybciutka. Roślinki zdrowe, ładne i odpowiednio zapakowane. Pełen profesjonalizm. Polecam w 100 procentach.
Halina Ł. Rzeczyca 12.11.2018


Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Zakupione drzewka dobrze zapakowane do transportu i szybko dostarczone. Polecam wszystkim klientom.
Marianna M. Kisielice 6.11.2018


Drzewko i krzewy dostałam bardzo dobrze zabezpieczone do transportu. Posadziłam i zobaczę, co będzie na wiosnę. Przesyłka była sprawna i szybka. Kurier kompetentny i bardzo pomocny.
Za realizację i dostarczenie zamówienia przyznaję 5 gwiazdek.
Nie wypełniam ankiety, bo nie mogę jej otworzyć. Pozdrawiam i życzę dużo klientów.
Elżbieta K. Leżajsk 6.11.2018


Witam Państwa
Serdeczne dzięki za przysłane mi drzewka zakupione w Waszej firmie. Jestem jak dotychczas bardzo zadowolony z jakości oraz ceny produktów. Szkoda, iż wcześniej nie udało mi się namierzyć Państwa oferty, gdyż poprzedni mój zakup (przed tygodniem) w firmie Sadowniczy.pl całkowicie mnie rozczarował. Nie dość, że ceny z ich oferty były o wiele wyższe to na domiar złego jakość mizerna. Posiadam niewielki ogród więc nie przewiduję następnych nasadzeń w najbliższej przyszłości, ale polecę wasze usługi moim znajomym.
Jeszcze raz dziękuję za profesjonalną obsługę, dobrą jakość oraz stosowne ceny towaru.
Z pozdrowieniami,
Mieczysław S. Świnoujście 5.11.2018


Polecam zakupy w tym sklepie. Wysoka jakość sadzonek w połączeniu z świetnym kontaktem sprawia, że chętnie wrócę do zakupów w tym sklepie.
Krzysztof P. Chocianów 5.11.2018


Dziękuję za dostawę drzewka które zamówiłam dotarły w dobrym stanie ładnie ukorzenione dzisiaj zamawiam następne. Pozdrawiam.
Jolanta L. Skawina 5.11.2018


Jakość – są zdrowe i świeże. Dostawa 1-sza klasa. Oceniam na 5+.
Roman Z. Sokoły 4.11.2018


Bdb produkty.
Marian K. Kiwity 2.11.2018


Jestem zadowolona z jakości i szybkości dostawy, z jakości towaru również, więcej będę mogła powiedzieć i ocenić wiosną jak drzewka się przyjmą i zaowocują.
Pozdrawiam
Czesława Z. Komprachcice 2.11.2018


Witam! Odpowiem krótko: Wszystko Ok! Opis poszczególnych drzewek owocowych, profesjonalny, szybka dostawa, zapakowane drzewka wymagają dodatkowego uznania.
Wszystkim polecam!
Barbara Ż. Skrajnica 1.11.2018


Najważniejsze okaże się się w czerwcu gdy zakupy pokażą jak się mają. Jak na razie wszystko jest ok.
Pozdrawiam
Zbigniew P. Będorkowo 1.11.2018


Ekspresowa dostawa, drzewka zapakowane perfekcyjnie, dziekuję.
Danuta B. Mława 31.10.2018


Drzewka pięknie zapakowane, dorodne i zdrowe. Na pewno jeszcze skorzystam. Polecam wszystkim.
Renata M. Bolków 31.10.2018


Bardzo sprawna dostawa. Drzewka w dobrym stanie. Co do jakości będę mógł wypowiedzieć się za rok.
Andrzej P. Adamów Stary 30.10.2018


Jestem bardzo zadowolony z zakupów od drzewka owocowe 24 pl. Kupiłem 10 drzewek kolumnowych jabłonki, czereśnie, gruszki, śliwy, morele. Po odbiorze paczek z drzewkami zamówiłem kolejne 10. Drzewka za pierwszym i drugim razem przyszły w idealnym stanie. Nie są to drzewka kupione na bazarze za 20 zł, nie ma czego porównywać. Naprawdę polecam drzewka są śliczne profesjonalnie pakowane, pochwala się należy firmie kurierskiej gls. Same plusy, w przyszłości na pewno kupię jakieś drzewka.
Jarosław Sz. Celestynów 29.10.2018


Jestem bardzo zadowolona. Będę Was polecać znajomym!
Elżbieta D. Grodziec 29.10.2018


Witam, drzewka które kupiłem to odmiany których szukałem. Przesyłka dotarła szybko,drzewka w dobrej kondycji i nieuszkodzone. Kupując w „DrzewkaOwocowe24.pl” kupiłem u właściwego dostawcy.
Pozdrawiam
Jerzy Dz. Tychy 29.10.2018


Wszystko ok. Drzewka bardzo ładne, zobaczymy czy się przyjmą.
Barbara H. Radziszów 29.10.2018


Pierwszy raz korzystałam z Państwa usług. Zamówienie było szybko zrealizowane. Drzewka przyszły bardzo dobrze zabezpieczone. Teraz tylko czekam do wiosny , żeby zobaczyć jak kwitną ..i może już niektóre zaowocują….??
Na pewno skorzystam jeszcze z zakupów w Państwa FIRMIE
Pozdrawiam serdecznie
Bożena B. Dzierżoniów 29.10.2018


Polecam serdecznie obsługa szybka, sprawna, roślina dobrze zabezpieczona w transporcie a co wyrośnie zobaczymy wiosną.
Agnieszka K. Kłaj 25.10.2018


WYSYŁKA ZGODNA Z ZAMÓWIENIEM, TOWAR DOBRZE ZAPAKOWANY, DRZEWKA ZDROWE. POLECĘ ZNAJOMYM I CZEKAM NA NOWE CIEKAWE GATUNKI DRZEWEK KOLUMNOWYCH. POZDRAWIAM.
OLGA F. 25.10.2018


To był mój pierwszy zakup, kupiłam 3 drzewka jabłoni: Ananas Berżenicki, Kronselka i Alwa i jedno duo drzewko gruszy Red Faworytka i Konferencja. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Na stronie internetowej mamy do wyboru bardzo dużo drzewek, krzewów itp, opisy są bardzo dokładne, na stronie także można znaleźć wiele przydatnych porad ogrodniczych. Co do transakcji, zakupu, polecam w 100 %, bardzo dobry kontakt sprzedającego na każdym etapie, bardzo szybka realizacja, wysyłka i dostarczenie zamówienia, drzewka zapakowane wzorowo,w karton aby uniknąć połamania, system korzeniowy zabezpieczony i dobrze nawodniony, same drzewka bardzo zdrowe, przycięte, bez widocznych wad.
Agnieszka B. Bielsk Podlaski 25.10.2018


Witam,
dziękuję za drzewka. Sadzonki dotarły do mnie w bardzo dobrym stanie. Drzewka i krzewy są dorodne i zdrowe. Miały rozwinięty system korzeniowym, co daje większe szanse na przyjęcie się sadzonek.
Kontakt ze sprzedającym również oceniam na bardzo dobry. Przesyłka dotarła do mnie dokładnie w dniu, o który prosiłam. Dodatkowym atutem u Państwa są artykuły dotyczące sadzenia i pielęgnowania roślin, co dla mnie, amatora, jest niezwykle pomocne. Z pewnością będę u Państwa robić kolejne zakupy.
Pozdrawiam
Barbara M. Piecowice 25.10.2018


Witam. Zamówienie zostało zrealizowane błyskawicznie. Bardzo dobrze zapakowane drzewka i b.dobrej jakości.
W przyszłości na pewno skorzystamy z Państwa ofert.
Pozdrawiamy.
Władysław S. Michorowo 25.10.2018


Profesjonalne podejście do transakcji, szybka wysyłka bardzo dobrze zabezpieczona. Gorąco polecam tego sprzedawcę.
Halina R. Bierutów 25.10.2018


Przesyłka zgodna z zamówieniem, super zapakowana. Szybka obsługa, sklep godny polecenia.
Ewa B. Baranów 24.10.2018


Obsługa profesjonalna. Sadzonki zapakowane i zabezpieczone solidnie. Dostawa na drugi dzień po wysyłce.
Sadzonki dobrze oznaczone. W jednej sadzonce leszczyny dość słabe korzenie, pozostałe wyglądają na zdrowe i posiadają dobrze rozwinięte systemy korzeniowe.
Dziękuję i pozdrawiam
Józef K. Białystok 23.10.2018


Wszystko w porządku, pakowanie staranne,jakość sadzonek z oglądu dobra ale dopiero wiosną ocenę wyda przyroda. Dobrze byłoby gdyby kurier zatelefonował, że przyjedzie o tej lub innej porze bo akurat nie było nas w domu. Dziękujemy.
Marta B. Rusiec 23.10.2018


Jestem bardzo zadowolona z zakupionych u Was drzewek i krzewów. Towar otrzymałam bardzo dobrze zapakowany, bardzo dobrej jakości i terminie przez Was podanym. Firma godna polecenia. Oceniam zakup na 5-tkę. Dziękuję.
Wiesława F. Osniszczewko 23.10.2018


Szanowni Państwo,
Po raz pierwszy skorzystałam z Państwa oferty. Jestem bardzo zadowolona z przesyłki. Drzewko już rośnie. Drugie wysłane do szwagierki też. Jak na razie nie planuję . Nowych nasadzeń .Zależało mi na gruszy Bonkreta Williamsa.
Pozdrawiam
Halina K. Wrocław 23.10.2018


Dziękuję za przesłane produkty (porzeczki i agresty na pniu). Dotarły w super opakowaniu i były doskonale zabezpieczone. Sama przesyłka dotarła w terminie określonym w zamówieniu. Oczywiście o jakości owoców i rozwoju sadzonek przekonam się dopiero wiosną i latem przyszłego roku (już nie mogę się doczekać).
Pozdrawiam
Zbigniew G. Bydgoszcz 23.10.2018


Dziękuję, wszystko w porządku, polecam Was!
Mira S. Głuchowo 22.10.2018


Zakupiłam trzy drzewka owocowe. Przesyłka nadeszła zgodnie z zapowiedzią i w bardzo dobrym stanie. Drzewka w doniczkach cudownie prowadzone. Z całego serca polecam Wasz sklep a mój zakup na pewno nie jest ostatnim. Dziękuję
Janina W. Wierzbowice 22.10.2018


Pakowanie super nic nie bylo uszkodzone, wszystko ok….ale tak naprawdę to napiszę wiosną kiedy zakupione krzewy ożyją i będzie to dowód, że jest dobrze pozdrawiam.
Grażyna O. Piekary Śląskie 20.10.2018


Drzewka dotarły bardzo dobrym stanie!!!
Irena K. Zielona Góra 18.10.2018


Przesyłka zamówiona u Państwa przyszła w bardzo dobrym stanie. Zapakowana perfekcyjnie. Jeśli chodzi o towar to zobaczymy na wiosnę jak wszystko pobudzi się do życia. Polecam wszystkim.
Teresa W. Sopot 16.10.2018


Witam.
Pełna fachowość,wysoka kultura obsługi i sprzedaży. Jedna z niewielu firm, w której kupuje się z wielką przyjemnością. TYLKO TAK DALEJ !!!
Wszystkiego Najlepszego.
Józef B. Wilamowice 16.10.2018


Dotychczas korzystałem niewiele. Na razie jestem bardzo zadowolony zarówno z jakości drzewek jak i z jakości usługi, pomysłowego pakowania i terminowości. Mam zamiar korzystać w przyszłości. Polecam.
Romuald L. Warszawa 15.10.2018


Drzewka owocowe dobrze zabezpieczone na czas podróży, kupiłam w okresie wiosennym, w miesiącu wrzesień mogę powiedzieć, że wszystkie się przyjęły, kwitły, ze względu, że są to młode drzewka zostawiłam tylko na 2 po jednym owocu, żeby posmakować owoc, jeszcze nie zrywałam.
Anna K. Gryfino 25.08.2018


Usługa pięciogwiazdkowa, na piątkę. Jestem pod wrażeniem(pozytywnym) zarówno bardzo szybkiej dostawy, zapakowania drzewek: napis „ostrożnie szkło”, na przesyłkach faktycznie daje efekty – drzewka owocowe, które do mnie dotarły były w doskonałej formie. Polecam drzewkaowocowe24.pl jako solidną firmę – troszczą się zarówno o wysyłane rośliny jak i ludzi- klientów. Dziękuję.
Magdalena D. Ciężkowie 3.08.2018


Witam serdecznie
Państwa sklep zasługuje na bardzo dobrą opinię. Zamówione drzewka dotarły w doskonałym stanie. Były bardzo starannie zabezpieczone. Jakość drzewek bardzo dobra.
Jestem bardzo zadowolony z Państwa usługi.
Pozdrawiam
Maciej J. Łubniany 16.07.2018


Witam. Jestem zadowolony z otrzymanego towaru oraz z jego solidnego opakowania.
Materiał zdrowy, w mojej ocenie dobrej jakości.
W przyszłości jeszcze będę dokonywał zakupów, pewnie na wiosnę.
pozdrawiam
Andrzej K. Biłgoraj 7.04.2018


Wszystko w porządku. Drzewka dotarły na czas i są w dobrym stanie. Już są posadzone i mam nadzieje ze się przyjmą.
Paulina J. Świnoujście 28.06.2018


Drzewka które zakupiłam u Państwa są w bardzo dobrej kondycji,
profesjonalnie zapakowane a po przesadzeniu do gruntu wyglądają obiecująco.
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w Waszej Firmie.
Bardzo Państwu Dziękuje.
Celina K. Świnoujście 26.06.2018


Witam,
sadzonki czereśni i wiśni bardzo fajne i dobrze ukorzenione, zapakowane do transportu doskonale.
Pozdrawiam
Zbigniew P. Trzyciąż 21.06.2018


Drzewka dobrze zapakowane, duże dorodne, jestem zadowolona z zakupu. Transport błyskawiczny!
Teraz będę czekała na efekty roślin.
Polecam sklep i wrócę do niego.
Maria D. Gdańsk 21.06.2018


Szybka przesylka, bardzo solidnie zapakowana przesylka. Drzewka i krzewy bardzo ladne. To na pewno nie ostatnie moje zakupy w tym sklepie. polecam.
Alicja M. Jarosław 20.06.2018


Sadzonka dotarła. Jestem mile zaskoczony profesjonalną obsługą .Serdecznie dziękuję.
Jan K. Borowa 14.06.2018


Wszystko odbyło się super sprawnie. Dziękuję.
Piotr Ł. Radziechowy 14.06.2018


Profesjonalna obsługa. Polecam.
Ewa A. Gietrzwałd 13.06.2018


Dziękuję Ślicznie za super zdrowe sadzonki ❤️ porządnie zapakowane i solodnie zabezpieczone. Drzewka zdrowe, bryła ładnie ukorzeniona. Dziękuję za jabłuszka na jabłonce i wisienkę 😉 dwa razy zamawiałam u innych sprzedawców drzewka „w donicy” i przychodziły balotowane albo kopane z gruntu ;/ i większość kiepskiej jakości, zapakowane wszystko naraz. U Was mega sadzonki, dorodne i świetnie zapakowane! Szczerze to chwilę mi zeszło z rozcinaniem pudeł. Dziękuję i napewno będę polecała – e sumie już polecałam 😉
Sylwia K. Nowa Dęba 13.06.2018


Terminowa, szybka dostawa. Okazy zdrowe dobrze zapakowane do transportu. Teraz tylko czekać, żeby się przyjęły. Warto by dodać instrukcję sadzenia, nawożenia i ewentualnych oprysków.
Grażyna U. Chorzelów 12.06.2018


Zakupione drzewka w doniczkach otrzymałem w wyznaczonym terminie. Drzewka były w dobrej kondycji i dobrze zapakowane, tak że mogłem je posadzić bezpośrednio do gruntu. Obecnie wszystko wskazuje że będzie z nimi dobrze. Polecam dostawcę.
Ryszard K. Piła 3.06.2018


Jestem zadowolony z zakupu, drzewka były b. dobrze zapakowane i szybko dostarczone pod wskazany adres. Prawdopodobnie będę tutaj zakupywał drzewka owocowe.
pozdrawiam
Waldemar B. Świlcza 30.05.2018


Drzewka 2-3 letnie są dobrze zahartowane i przyjmują się w warunkach górskich na wysokości 1000 mnpm.
Docierają do Francji w ciągu 4 dni, więc należy wysyłać w poniedziałek lub we wtorek, aby nie nocowały
w magazynie kuriera przez weekend. Obsypane jabłkami papierówki dwukolorowe dotarły w dobrym stanie.
Jest więc nadzieja na jabłka z nowych drzewek które otrzymaliśmy wiosną. Kwiaty na zimujących drzewach,
posadzonych jesienią, dopiero opadają, i nie wiemy czy zostały zapylone. W maju był śnieg i kilka burz gradowych,
które mogły uszkodzić zawiązki owoców.
Magda T. Tarentaise, FRANCJA 30.05.2018


Przesyłka dotarla bardzo dobrze zabezpieczona, drzewka nieuszkodzone, dobrze zapakowana. Przede wszystkim dotarła szybko. Polecam wszystkim solidna firma. Na pewno jeszcze skorzystam.
Iwetta N. Nowa Ruda 30.05.2018


Wszystko w jak najlepszym porządku.
Sadzonki zgodne z opisem, bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka i super opakowanie.
Roślinki doszły w nienaruszonym stanie, co też jest ogromnym plusem na korzyść firmy.
Jak najbardziej polecam kolejnym kupującym i pozdrawiam.
Czarek Ł. Wełpin 29.05.2018


Jakość roślin – bez zarzutu,
Pakowanie – rewelacyjne, inni mogliby się od Was uczyć
Transport – błyskawiczny i można się z kurierem dogadać odnośnie godziny i mjejsca odbioru.
Kupowanie u Was sama przyjemność.
Pozdrawiam i dziękuię
Andrzej Sz. Opole 28.05.2018


Witam. Jestem bardzo zadowolona z przesyłki. Zamawiałam drzewa i krzewy w doniczkach. Dobrze zapakowane, po otwarciu zdrowe sadzonki. Przyjęły się bardzo ładnie po wsadzeniu do ziemi. Nigdy nie zamawiałam przez internet żadnych roślin ale nie zawiodłam się. Polecam i napewno jeszcze kiedyś zamówię. Firma godna polecenia.
Halina Sz. Gilowice 26.05.2018


Staranne opakowanie. Ładna sadzonka. Zaistniała pomyłka szybko została naprawiona. Są oky.
Małgorzata P. Czechowice-Dziedzice 25.05.2018


Witam
Jak zwykle produkty dobrze zapakowane i na czas. Czekałem długo z opinią ale dzisiaj mogę powiedzieć ,że wszystkie rośliny się przyjęły. Polecam
Krzysztof K. Poznań 25.05.2018


Drzewko dotarło szybko, dobrze zapakowane i w pełni żywotne. Już posadziłam i mam nadzieję, że bez problemu się przyjmie.
Elżbieta Sz. Nowy Sącz 25.05.2018


Witam nic innego nie można napisać na temat waszych drzewek jak to ze gratuluję wam wychodowania takich pięknych okazów .Drzewka są piekne zdrowe .Czas i realizacjia szybka .Kontakt super.Transport szybki i bez żadnych uszkodzeń. Napewno na
Agnieszka J. Wolin 23.05.2018


Drzewka dotarły w bardzo dobrym stanie. Profesjonalne zapakowane.
Sadzonki dorodne, jak na razie ładnie rosną. Jestem zadowolony z dostawy.
Karol P. Cieszyn 23.05.2018


Kolejny zakup i kolejny bardzo udany. Wasze drzewka mają się dobrze ale to nic dziwnego, bo tak mocnych sadzonek często się nie spotyka. Pozdrawiam i ilekroć zapragnę nowego drzewka odwiedzę Was. Polecam kiedy tylko nadarza się okazja.
Andrzej W. Bydgoszcz 23.05.2018


Profesjonalnie od zamówienia do dostarczenia Wielkie Dzięki. Pozdrawiam.
Wacław K. Warszawa 22.05.2018


Drzewka piękne zdrowe polecam wszystkim.
Wiesia Rz. Krzętów 22.05.2018


Witam, jestem zadowolona, profesjonalnie zapakowane rośliny w dobrym stanie.
Teraz tylko pozostaje czekać czy się przyjmą :):)
pozdrawiam
Magdalena K.Kraków 21.05.2018


Witam,
Jestem bardzo zadowolony z Państwa usługi. Drzewko było super zapakowane…
dotarło w super stanie…transport był bezproblemowy, a drzewko już wsadzone i już rośnie.
Bardzo dziękuję za profesjonalizm
i pozdrawiam.
Sławomir M. Spalice 20.05.2018


Zamówione sadzonki dotarły w znakomitej kondycji, świetnie zapakowane. Jestem bardzo zadowolona z tak profesjonalnej usługi. Pozdrawiam.
Joanna B. Jeleśnia 19.05.2018


Przy odbiorze od kuriera drzewek przeżyłem szok! Jak mam 72 lata, tak pierwszy raz otrzymałem tak profesjonalnie zapakowane drzewka w specjalnym podłużnym kartonie z zablokowaniem ich przesuwania w czasie transportu. Drzewka, nie jak od innych sprzedawców jako patyki, lecz pięknie ukorzenione oraz posiadające liście i np. jak jabłoń – posiadające już małe jabłka. Jak widzę jako profesjonaliści jesteście PERFEKCYJNI. Każdemu znajomemu to pokazuję i gorąco Was polecam. Życzę Wszystkiego Najlepszego całemu zespołowi z SZEFEM na czele!
Józek B. Wilamowice 19.05.2018


Super sklep. Doskonały kontakt z obsługą. Drzewka bardzo dobrze zapakowane w kartony.
Szybka dostawa. Polecam ten sklep.
Jan K. Zelów 18.05.2018


Drzewka były super zabezpieczone.Dotarły do mnie w bardzo dobrym stanie,są takie jak sobie wyobrażałam.Mam nadzieję że w przyszłości będą pięknie owocowaly.Jestem zadowolona z usługi.
Krystyna W. Kolsko 18.05.2018


Witam,
jestem bardzo zadowolona z zakupu u Państwa drzewek, bardzo dobrze zapakowane, rośliny dobrej jakości i co najważniejsze to wszystkie się przyjęły. Muszę również dodać że obsługa jest na wysokim poziomie.
Magda K. Zabrze 18.05.2018


Dziękuje bardzo za przesyłkę.Jestem pod wielkim wrażeniem. Drzewko pierwsza klasa.Jeszcze raz bardzo dziękuje.Pozdrawiam serdecznie.
Aldona M. Leszno 18.05.2018


Witam!
Wasze usługi, pakowanie, transport, jakość roślin i kontakt oceniam na najwyższym poziomie. Polecam zakupy w Waszym sklepie wszystkim, którzy chcą bez problemów zakupić drzewka. Ponieważ kupowałam już rośliny w innych sklepach, wiem co piszę. Zalecam też dużym łukiem omijać sklep Domu i Sadu. Pozdrawiam. Maria
Marianna Ch. Olecko 17.05.2018


Rekomenduję wszystkim zainteresowanym drzewkami i krzewami owocowymi zakup w DrzewkaOwocowe24.pl. Realizacja zamówienia jest ekspresowa, a towar starannie i bezpiecznie zapakowany. Ja kupowałam aronię na pniu, otrzymałam zdrowy, dorodny okaz. Nie bez znaczenia jest miły kontakt z DrzewkamiOwocowymi24.pl. Polecam.
Ewa K. Wrocław 17.05.2018


Wszystko dobrze zapakowane, drzewka w dobrym stanie. Chętnie odpowiadano na zadane pytania, przysłano odpowiednie materiały pomocne do posadzenie i pielęgnacji drzewek.
Moja opinia jest pozytywna.
Wiesław P. Parysów 17.05.2018


Polecam sklep, jestem bardzo zadowolona z obslugi mojego zamówienia jak i z transportu.
Monika K. Nowa Wieś 17.05.2018


Usługa godna polecenia. Nie mam żadnych zastrzeżeń co do pakowania, transportu czy jakości roślin. Jestem zadowolona z zakupu i na pewno nie jest to mój ostatni zakup.
Monika K. Nowa Wieś 17.05.2018


Jestem bardzo zadowolony – pełen profesjonalizm poz.
Krzysztof Z. Węgorzewo 17.05.2018


Te drzewka są świetne ,wspaniale były opakowane aby nic im się nie wydarzyło .Dziękuje .Posadziłam już je do ziemi i teraz oczekuje jak będą mi rosnąć. Mam nadzieje że doczekam się zbiorów w następnym roku .Pozdrawiam miło.
Monika G. Warszawa 17.05.2018


OCENIAM BARDZO DOBRZE, JESTEM ZADOWOLONY – DZIEKUJĘ.
Elżbieta Ż. Kraków 17.05.2018


Dzień dobry,
Przesyłkę z drzewkami otrzymałam szybko, była dobrze zapakowana, ważne tez że sadzonki pochodzą bezpośrednio od Producenta. Ponadto dostępny jest solidny materiał informacyjny jak sadzić drzewka. W razie potrzeby chętnie skorzystam ponownie z oferty tego sklepu i mogę udzielić mojej rekomendacji innym klientom.
Elżbieta Ż. Kraków 16.05.2018


Chciałam podzielić się swoją opinią w sprawie dostawy drzewek. Opakowania kartonowe solidne i odpowiednio chroniące donicę z rośliną. W mojej dostawie dwa kartony na cztery były luźne czyli bryła korzeniowa była naruszona w doniczce. Prawdopodobnie w transporcie została przechylona ewentualnie do góry przesunieta. Wszystkie drzewka zostały posadzone do ziemi według instrukcji ze sklepu. Teraz czekam na efekt zakorzenienia się. W moim ogrodzie. To wymaga czasu aby ocenić czy przyjmą się. Z dostawy i czasu oczekiwania jestem zadowolona bardzo. Pozdrawiam zespół ogrodniczy i dam znać czy wszystkie drzewka będą rosnąć
Bożena K. Wałcz 16.05.2018


Roślinki super, dobrze zabezpieczone podczas transportu ale niepotrzebnie tak wysoki karton – ciężko było to nieść do domu.
Joanna P. Bielsko-Biała 16.05.2018


Świetnie zapakowane rośliny, dobry kontakt ze sprzedającym.
Joanna B. Żelewiec 16.05.2018


Jestem zadowolona z profesjonalnej obsługi.Drzewka starannie zapakowane. Przyjemna współpraca. Polecam.
Patrycja Z. Bogoria 16.05.2018


Dziękuje za dostarczenie drzewek owocowych w dobrym stanie a czy będą dobrze owocowały pokarze czas.
Pozdrawiam
Jacek K. Sulejówek 16.05.2018


Dzień dobry,
Bardzo polecam Wasze usługi, rośliny w doskonałym stanie dotarły w profesjonalnie zapakowanych kartonach, obsługa bardzo dobra, dostawa terminowa.
Dziękuję bardzo będę polecał Wasza Firmę
Pozdrawiam
Andrzej K. Łodygowice 16.05.2018


Przesyłkę dostarczono szybko. Drzewka przygotowane do transportu bardzo dobrze. Sadzonki ładne, dobrze ukorzenione.
Pozdrawiam
Jan K. Lądek-Zdrój 8.05.2018


Witam,
drzewka zdrowe, dobrze zabezpieczone do transportu. Bardzo dobry kontakt, polecam.
Magda Z. Lutcza 4.05.2018


Dobry wieczór,
jestem zachwycona drzewkami ich zapakowaniem i szybkością przysłania. Juz poleciłam znajomym.
Jesteście super firmą. Myślę, że może znajdę miejsce na naszej małej działce i jeszcze coś posadzę.
Serdecznie pozdrawiam
Anna i Grzegorz U. Warszawa 3.05.2018


Transakcja bez zarzutów. Kontakt e-mail’owy bardzo dobry, odpowiedzi bardzo szybie, jak również można liczyć na pomoc i radę. Dodatkowo po uzgodnieniu otrzymałam wcześniej przesyłkę
pozdrawiam
Monika P. Bydgoszcz 1.05.2018


Zamówiłam dwa drzewka owocowe. Przyszły szybko, bardzo dobrze zapakowane, korzenie zabezpieczone przed wyschnięciem i uszkodzeniem. Już posadzone, rozwijają liście. Jestem zadowolona. W przyszłości będę dokonywać zakupów na DrzewkaOwocowe24.pl
Alina P. Bydgoszcz 23.04.2018


Usługa znakomita. Pomocna, fachowa rozmowa telefoniczna, szybka wysyłka, staranne pakowanie. Drzewko już zaczęło wypuszczać pędy.
Z pozdrowieniami
Piotr K. Kraków 22.04.2018


Szanowni Państwo,
jestem zadowolony z Waszej usługi. Drzewka dotarły szybko i były w jak najlepszym stanie. Sadzę, że w przyszłości jeszcze skorzystam z Państwa oferty.
Pozdrawiam
Janusz B.21.04.2018


Jestem bardzo zadowolona z szybkości dostarczonej przesyłki, fachowego zabezpieczenia tego transportu, jak również z jakości drzewek które zamówiłam. Sadzonki są dobrze ukorzenione a każda gałązka miała mnóstwo pączków zawiązujących się liści. Polecam innym korzystanie z waszych usług jak również planuje sama dokonać kolejnych zakupów w najbliższym czasie. Dziękuję.
Małgorzata A. Subkowy 21.04.2018


Witam,
Przesyłka dotarła bez problemu, nawet szybciej niż się spodziewałem, bardzo profesjonalnie zapakowana. Mam nadzieję, że rośliny się przyjmą.
Bardzo przyjemnie robi się u Państwa zakupy. Chcę też pochwalić za ładnie zbudowaną stronę internetową
Pozdrawiam,
Arkadiusz G. Solec nad Wisłą 20.04.2018


BARDZO FAJNA OBSŁUGA , WYSYŁKA ZGODNA Z ZAMÓWIENIEM ,
TOWAR DOBRZE ZAPAKOWANY , DRZEWKA ZDROWE .
POLECAM.
Zdzisław M. Rybnik 20.04.2018


witam
drzewka przyszły bardzo dobrze zapakowane wszystkie się przyjęły
jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu
jesienią lub kolejna wiosną zakupimy u państwa kolejne drzewka.
Piotr R. Będziaki 20.04.2018


Dzień Dobry,
Drzewka dotarły w bardzo dobrym stanie. Jakość sadzonek od bardzo dobrej do rewelacyjnej!. Wstępnie fachowo przycięte. Wielkie gratulacje. Będę polecał znajomym.😃
Pozdrawiam,
Ryszard O. Iłża 19.04.2018


Dzień dobry,
Drzewko grusza bardzo dorodne, odpowiednio zapakowane, dotarło na czas i już rośnie – mam nadzieję, że da ładne owoce.
Dziękuję i polecam.
Beata S, Gdynia 18.04.2018


Szanowni,
Bardzo dobry kontakt klient – DrzewkaOwocowe24.pl.
Rośliny zapakowane w sposób całkowicie zabezpieczający delikatną zawartość paczek.
Dostawa zgodna z zamówieniem. Polecam. Towar bardzo ładny, tak jak opisywany.
Krysztof Sz, Třinec ,CZECHY 18.04.2018


Witam,
Drzewka otrzymałam, wszystkie się przyjęły, już wypuściły liście. Jest jednak problem z dostawą. Firma kurierska, która miała dostarczyć przesyłkę cztery dni z rzędu informowała mnie o tym, że „przesyłka w dostarczeniu”, niestety w tym czasie nie dostarczono jej. Po interwencji- drzewka otrzymałam. Bałam się, że nic z nich nie będzie, na szczęście były dobrze zapakowane i nie zostały uszkodzone. Ponieważ mieszkam sama i nie miał kto odebrać przesyłki- cztery dni byłam „uziemiona”- a to był okres przedświąteczny, więc wyobrażacie sobie Państwo moje zdenerwowanie. Na szczęście wszystko skończyło się dobrze.
Pozdrawiam
Urszula D. Jarocin-Wilkowyja 18.04.2018


Dzień dobry.
Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko. Sadzonki były świeżo wkopane, przyjechały w bardzo dobrym stanie. Z realizacji zamówienia jestem zadowolona i chętnie polecę innym osobom Wasz sklepik.
Pozdrawiam.
Irena O. Niegoszcz 18.04.2018


Witam,
Jestem zadowolony z zakupu u Państwa. W załączeniu przesyłam zdjęcie brzoskwini którą zasadziłem na jesień 🙂 Widok kwiatków na niej najlepiej świadczy o Państwa jakości!
Pozdrawiam
Krzysztof Ł. Wrocław 17.04.2018
drzewka-owocowe-na-dzialce


Zakupione drzewka są w bardzo dobrym stanie, obsługa sklepu reaguje natychmiast na zgłoszone wątpliwości i pozytywnie, ze zrozumieniem podchodzi do klienta.
Bardzo dziękuję!
Barbara Sz. Sobolów 17.04.2018


Zamówiłam drzewka kolumnowe:jabłoń, grusza, śliwa i czereśnia. Drzewka dojechały całe, pięknie zapakowane w długi karton. Wszystko się przyjęło tylko jabłoń jeszcze nic nie puściła, poczekam.
Krystyna J. Szczecin 17.04.2018


BARDZO FAJNA OBSŁUGA , WYSYŁKA ZGODNA Z ZAMÓWIENIEM ,
TOWAR DOBRZE ZAPAKOWANY , DRZEWKA ZDROWE .
POLECĘ ZNAJOMYM , I SAMA SKORZYSTAM Z OFERTY .
Dorota N. Murowana Goślina 16.04.2018


BARDZO FAJNA OBSŁUGA , WYSYŁKA ZGODNA Z ZAMÓWIENIEM ,
TOWAR DOBRZE ZAPAKOWANY , DRZEWKA ZDROWE .
POLECĘ ZNAJOMYM , I SAMA SKORZYSTAM Z OFERTY .
Dorota N. Murowana Goślina 16.04.2018


Witam! Jestem bardzo zadowolona z jakości zakupionych produktów. Drzewka są dobrze ukorzenione, zdrowe, nie połamane, bardzo dobrze zapakowane i zabezpieczone. Pozdrawiam!
Małgorzata K. Wygranka 12.04.2018


Jestem zadowolona z dostawy a z drzewek jeszcze bardziej 🙂
Profesjonalna obsługa, super str internetowa, dostawa rzetelna i konkretna, towar bardzo dobry. Pozdrawiam.
Alina N. Wygranka 12.04.2018


Opinia o zakupach, kontakcie z Państwem i o stronie internetowej jest celujaca.
Szkoda, że tak późno o Was sie dowiedziałem, ale myślę, że teraz zrobie u Państwa nie jedne zakupy. Pozdrawiam.
Janusz P. kraków 12.04.2018


Szybka dostawa zgodna z opisem na stronie. Drzewka zapakowane i zabezpieczone w bardzo dobry sposób dzięki czemu nie uległy uszkodzeniom. W przyszłości napewno jeszcze skorzystać z Państwa usług.
Maciej B. Stoczek Łukowski 12.04.2018


Opakowanie bardzo profesjonalne. Dostawa w porządku. Okres oczekiwania również akceptowalna, tym bardziej że o każdym etapie byłam informowana. Drzewka przyszły całe, nie połamane. Puszczają już małe pąki. Brak jakich kolejek zastrzeżeń. Teraz czas oczekiwania na owoce 🙂
Czego mi brakowało to chociaż ulotki jak dbać o drzewka. Tylko tego brakuje do pełnego profesjonalizmu. Mimo, iż na ten temat można przeczytać w internecie. Może akurat jest to warte rozważenia.
Edyta K. Szczecin 12.04.2018


Witam,

pragnę podzielić się moją opinią. Uważam, że czas oczekiwania na dostawę, około 3 tygodnie, to trochę za długo. Potrafię zrozumieć, że był to okres wytężonej pracy dla całego zespołu, jednakże chociażby krótki e-mail z przewidywanym terminem dostawy byłby bardzo miły.

Jeżeli chodzi o zapakowanie drzewek i transport to powiem mistrzostwo świata. Pracowałem w Polsce i Wielkiej Brytanii przy przesyłkach i muszę powiedzieć, że zarówno zabezpieczenie drzewek, pakowanie, jak i taśma FRAGILLE (uwaga szkło), zrobiło na mnie wrażenie. Do tego wilgotne trociny w które zawinięte były korzenie – wielki ukłon w Państwa kierunku.

Kontakt kuriera GLS przed dostawą – wspaniałe. |

Cóż dodać, oby tylko drzewka się przyjęły i obficie owocowały.

Poza tym, już namówiłem siostrę na zakup drzewek na Państwa portalu. Dziś dostała przesyłkę.

Wielki ukłon z mojej strony.
Marek N. MICHAŁÓW 11.04.2018


Wtam
Drzewka zapakowane rewelacyjnie, odpowiednio już przycięte, dorodne, na drugi dzień po posadzeniu brzoskwinia pokazała cudownie różowy pączek.Gorąco polecam!!!
Maria W. Pułtusk 11.04.2018


Jestem bardzo zadowolony z jakości i obsługi jak i szybkości doręczenia.
Przemysław G. Kraków 11.04.2018


Bardzo dobry kontakt klient – DrzewkaOwocowe24.pl.
Rośliny zapakowane w sposób całkowicie zabezpieczający delikatną zawartość paczek.
Dostawa zgodna z zamówieniem. Polecam.
Irena G. Nowe Załubice 11.04.2018


Obsługa profesjonalna. Drzewka przyszły dokładnie zapakowane, system korzeniowy zabezpieczony i dobrze nawodniony. Polecam.
Ula Z. Lublin 11.04.2018


Jestem zadowolony z Waszej usługi. Drzewka zdrowe, dobrze i estetycznie zapakowane. Szybka i kulturalna dostawa.
Pozdrawiam
Marek S. Stalowa Wola 11.04.2018


Moja opinia jest pozytywna drzewka ładne dobrze zapakowane dostawa ok jestem zadowolony na pewno skorzystam w przyszłości.
Mariusz K. Ścinawa 08.04.2018


Obsługa bardzo dobra ,szybka i sprawna. Sadzonki bardzo ładne – oby się tylko szybko przyjęły.
Stanisław P. Kalisz 05.04.2018


Zakupy w sklepie internetowym drzewkaowocowe24.pl robilam jesienią zeszłego roku i teraz, wiosna 2018. W obydwu przypadkach drzewka przyszły profesjonalnie spakowane, rośliny idealnie zabezpieczone.
Już wiem, ze rośliny kupione jesienią ładnie się przyjęły. Myśle, ze z tymi posadzonymi niedawno będzie podobnie. Bardzo polecam ten e-sklep. Podoba mi się dobry opis drzewek i prowadzony przez Państwa dział z poradami ogrodniczymi. Dziękuje!
Magdalena K. Jaworzyna Sl. 03.04.2018


Jestem zadowolona z waszych usług, jakość informacji odnośnie zamówienia, zapakowanie przesyłki wzorowe. Dobra jakość zamówionych drzewek- już wszystkie dają oznaki życia nawet pokazały się pączki kwiatowe u niektórych. Przesyłka dobrze zorganizowana. Jeżeli będę jeszcze zamawiała drzewka skorzystam z waszych usług. Pozdrawiam
Małgorzata S. Goleszów 03.04.2018


Otrzymałem zamówione drzewka. Są pięknie ukorzenione, i estetycznie zapakowane. Odzwierciedla to profesjonalizm w zawodzie. A ja wierzę, że otrzymane drzewka spełnią moje i rodziny oczekiwania. Dziękując, życzę wiele radości z podjętego trudu i zgody, wzajemnego zrozumienia w TYM zespole. Niech Pan Nasz stale Wam Błogosławi, Alleluja !!!
Roman Ł. Wrocław 13.11.2017


Witam!
Drzewka dotarły wczoraj zgodnie z zamówieniem, jestem pod wrażeniem, że były zabezpieczone przed połamaniem, przycięte zgodnie ze sztuką, korzenie miały wilgotność, zakup od producenta to jest to!! Pozdrawiam
Danuta Sz. Wrocław 8.11.2017


Goraco polecam!!! Błyskawiczna wysyłka, rośliny bardzo dobrze zapakowane, zdrowe.
Bartosz B. Wykroty 21.07.2017


Super sprzedawca!!! Dlatego zamawiam drugie drzewko szybka wysyłka super sadzonka,wszystko co najlepsze Polecam!!!!!!!
Stanisław O. Jastrzębie Zdrój 14.07.2017


Polecam sprzedającego, rzetelnie opisuje przedmiot, wysyłka ekspresowa. Nic dodać nic ująć tylko kupować. Dziękuję za udane zakupy.
Daniel B. Wielopole 26.06.2017


Fachowa porada, dobrze zabezpieczona i ekspresowa wysyłka , piękne zdrowe silne drzewka polecam w 100%.
Dominika L. Środa Wielkopolska 12.06.2017


Drzewka dotarły do mnie ekspresowo są przepiękne , jestem bardzo zadowolona żałuje że nie zakupiłam wiecej
Dziękuję i pozdrawiam 🙂
Dominika L. Środa Wielkopolska 1.06.2017


Witam, jestem pod wrażeniem! Drzewka pierwsza klasa, a ich zapakowanie ekstraklasa światowa.
Zygmunt S., Jedlnia Letnisko 19.05.2017


Witam! Dostałam sadzonkę. Roślinka ładna, zdrowa i dojechała do mnie cała. Myślę, że uda mi się ją wyprowadzić i uformować tak jak sobie to wymyśliłam. Dziękuję!
Emilia R., Białystok 12.05.2017


Witam.Chcialam bardzo podziekowac za przesylke.Dzisiaj odebralam piekna sliwe Spenser Hollywood i krzew aronii.Mam nadzieje ze beda wspaniale rosly.Dziekuje
Barbara S., Bielsko-Biała 11.05.2017


Przesyłkę otrzymałem w dniu 09.05.2017r. Jestem zadowolony,dziękuję i pozdrawiam.
W dniu 10.05.2017r. otrzymałem druga paczkę z drzewkami. Paczka profesjonalnie zapakowana,dotarła w stanie nienaruszonym. Jestem zadowolony.Ocena w skali 1do 10.10.Dziękuję i pozdrawiam.
Adam D., Łask, 10.05.2017


Dzień dobry.
Chciałam bardzo serdecznie podziękować Państwu za wysyłkę drzewek w oczekiwanym przeze mnie terminie. Dziękuję również za jakoś przesyłki – drzewka zostały bardzo profesjonalnie zabezpieczone, przede wszystkim system korzeniowy.
Dziękuję również za życzliwość oraz fachowe porady, dotyczące pielęgnacji roślin.
W tym miejscu chciałam tym wszystkim, którzy chcą mieć dobrej jakości drzewka polecić tego sprzedającego.
Pozdrawiam serdecznie,
Iwona D., Wiśniowa, 05.04.2017
P.S. Z moich obserwacji wynika, że wszystkie zamówione przeze mnie sadzonki w Drzewka Owocowe 24. pl przyjęły się;-)
Zatem – kolejne zamówienie jesienią;-)


Serdecznie dziekuję za super szybką i sprawną realizację zamówienia.
Jakość sadzonek oszałamiająco dobra. Świetne , bezpieczne opakowanie. Bardzo dziękuję.
Ewa W. Zabrodzie, 23.03.2017


Witam. przesyłka dotarła bardzo ładne sadzonki drzew. pozdrawiam
Henryka D. Łubniany, 21.03.2017


Witam,
Dziękuję za informacje o wielkości doroslych drzewek i dziękuję za przesyłkę. Dotarła w bardzo dobrym stanie.
Urszula K. Racibórz, 20.03.2017


Dzień dobry. Przesyłkę otrzymałam. Rośliny są śliczne. Bardzo dziękuję. 🙂
Elżbieta A. Wrocław, 15.11.2016


Ślę osobiste wyrazy podziękowania za otrzymany towar z Państwa sklepu.Drzewka i krzewy porzeczki są naprawdę 1 klasa. A kupowałem już z wielu stron internetowych. Wspaniała praca-Gratuluję. Z poważaniem Sławomir C.
Koniecpol, 22.10.2016


Dostawa na najwyzszym poziomie, drzewka odpowiednio zabezpieczone, system korzeniowy nie uszkodzony, sprzedawca godny na 100% polecenia, zasłuzony pozytyw, bo robic zakupy u takiego rzetelnego sprzedającego to sama przyjemnosc.
Andrzej K. Zabrze-Kończyce, 20.10.2016


przesyłka dotarła, jestem zadowolony, moja ocena w skali 1-6, ja wystawiam Wam 6. Pozdrowienia.
Sławomir B. Żuromin, 19.10.2016


Witam! Towar otrzymałem. Transakcja i towar przedni. Dostarczony towar w b.dobrym stanie. Otrzymałem dzisiaj ok.14.00. Dzięki! Pozdrawiam!
Janusz R. Białe Błota, 18.10.2016


Drzewka zdrowe i ładnie zapakowane. Zdecydowanie polecam.
Mariusz P. Legnica, 18.08.2016


Bardzo szybka wysyłka.Drzewka bardzo ładne. Sposób pakowania roślin oceniam na wzorowy.
Jarosław P. Kruszwica, 24.06.2016


Bardzo szybka wysyłka,super kontakt,profesjonalne podejście do klienta. POLECAM WSZYSTKIM GORĄCO.
Marek W. Myślenice 16.06.2016


Przesyłka dostarczona w 24 godziny od zakupu. Proszę się nie zrażać droższymi kosztami dostawy bo jeszcze nigdy nie dostałem tak rewelacyjnie zapakowanych roślin. Warto kupować u tego sprzedawcy.
Tomasz B. Warszawa, 09.06.2016


Sprzedawca który z sercem i oddaniem podchodzi do swojej działalności i tym mnie zaskoczył bo trudno dzisiaj o takich w tym wyścigu szczurów.
Władysław B. Babimost, 09.06.2016


Drzewka dotarły w doskonałym stanie, są posadzone i mam nadzieję, że się przyjmą. Dziękuję i pozdrawiam.
Urszula S. Głubczyce, 14.05.2016