Dzień dobry, w odpowiedzi na powyższą wiadomość pragnę napisać, że jestem bardzo zadowolony z realizacji dostawy zamówionych drzewek, żałując jednocześnie, że wcześniej nie natrafiłem na Państwa stronę internetową. Drzewka dotarły bardzo szybko i w świetnej kondycji. Sposób opakowania oraz transportu należy uznać za wzorcowy. Szczerze ucieszyłem się na widok zawartości kolejno odpakowywanych kartonów. Zdając sobie sprawę, iż nie jest to właściwy czas na sadzenie drzew mam nadzieję, że zamówione rośliny jednak dobrze się przyjmą. Po nieudanej próbie z materiałem od innego dostawcy (mizerne i częściowo przesuszone korzenie skupione w tzw. szumnie i dumnie zwanych start-pack’ach, z których część nie była nawet oznakowana) nie miałem ochoty czekać do jesieni po to by z niepewnością przez kolejną zimę zastanawiać się, czy i tym razem część sadzonek się nie przyjmie, tym bardziej, iż za każdym razem dokładam wszelkich starań, aby dobrze przygotować podłoże i prawidłowo osadzić sadzonkę w ziemi, do czego zresztą zawsze „miałem rękę” (stąd pomysł na zamówienie drzewek w doniczkach). Podsumowując mogę napisać, iż tym razem nie kupiłem kota w worku 🙂 z czego jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam serdecznie!
Aleksander K.
23.06.2021
Jestem bardzo zadowolona, błyskawiczna wysyłka, sadzonki piękne i dorodne ładnie spakowane, każdemu polecam kupować w tym sklepie – 100% zadowolenia, POLECAM:)
Marta Cz.
18.06.2021

Zamówiłem i otrzymałem sadzonkę jabłoni kolumnowej Bolero. Drzewko dotarło do mnie w stanie dobrym. Zaraz po otrzymaniu posadziłem na swojej działce ROD. Wygląda na to, że ma się dobrze i oby tak dalej. Być może, że na jesieni będę zainteresowany kupnem innej sadzonki jabłoni ale już nie kompaktowej. Dziękuję i obiecuję, że jeśli będzie okazja polecę Was innym znajomym. Pozdrawiam

Eugeniusz G.
04.06.2021
Jestem bardzo zadowolony z formy zabezpieczenia sadzonek do przesyłki, które dostałem w doskonałej kondycji. Same drzewka są w bardzo dobrej kondycji po posadzeniu. W przyszłości będę korzystał z waszej oferty. Z poważaniem
Edward K.
03.06.2021
Drzewka świetnie zapakowane, dotarły całe i zdrowe, cudownie się przyjęły. Firma bardzo profesjonalna !!!
Agnieszka O.
02.06.2021
Profesjonalne podejście na najwyższym poziomie. Kontakt i doradztwo również. Pracuję w handlu więc mogę powiedzieć. Kolejne zakupy już jesienią. Polecam sklep.
Łukasz S.
28.05.2021

Witam, Jestem bardzo zadowolona z zakupów u Państwa (to już kolejne ). Tak jak poprzednio pełen profesjonalizm. Bardzo szybka dostawa, świetny kontakt, sadzonki super,dotarły w nienaruszonym stanie, bardzo dobrze zabezpieczone na czas transportu. Ubiegłoroczne przyjęły się, rosną, liczę na owoce w tym roku, tegoroczne już wsadzone i prezentują się świetnie. Dziękuję bardzo i na pewno jeszcze zrobię zakupy u Państwa. Pozdrawiam.

Elżbieta Z.
20.05.2021
Dzień Dobry, Jakiś czas temu kupiłam od Państwa drzewka i krzewy owocowe. W załączniku wysyłam zdjęcia z mojej działki. Można zobaczyć jak ładnie rosną. Z poważaniem
Sylwia B.
05.05.2021
Dzień dobry, z zakupionych u Państwa krzewów jestem bardzo zadowolona. Towar był świetnie zapakowany, nic się nie uszkodziło. Otrzymałam przesyłkę szybko i wygodnie. Ceny są przystępne. Firma jest profesjonalna, dba o klienta. Na moją wiadomość i pytanie otrzymałam szybką odpowiedź. Polecam Państwa Firmę! Pozdrawiam serdecznie
Celina A.
21.04.2021
Super szybki kontakt i wysyłka drzewek. Drzewka bardzo dobrze zapakowane w mokrej ściółce z racji brzydkiej pogody musiałam poczekać z sadzeniem i nic się im nie stało. Pięknie się przyjęły i mają już pierwsze listki. POLECAM! WIELKI POZYTYW!!!
Elżbieta K.
21.04.2021
Szybka dostawa,piękne drzewko. Jestem bardzo zadowolona z Waszej obsługi, na pewno będę korzystać częściej z Waszych usług i polecać innym. Gorąco pozdrawiam.
Barbara K.
20.04.2021
Przesyłam zdjęcia sadzonek malin, które u Was kupiłem. Przyjęło się 11 z 12 tu. Jedna Delniwa chyba zmarzła. Najlepiej wyglądają Sokolica, Polana i Glen Coe. Po doniesieniach z Internetu o stratach z powodu przymrozków w uprawach malin sprawdziłem dzisiaj swoją ” uprawę ” i wygląda, że będzie dobrze. Dziękuję i pozdrawiam. Początkujący ogrodnik amator.
Wojciech F.
13.04.2021

Witam. Roślinki dotarły do Bydgoszczy z okolic Lublina wręcz błyskawicznie. Zapakowane profesjonalnie, w solidny karton dopasowany wielkością do zawartości. Tego samego dnia zostały posadzone i teraz czekają na poprawę pogody.

Na pierwszym planie, posadzona brzoskwinia, nieco dalej po lewej dwa krzaczki borówki. Ten duży pień w oddali to potężny wieloletni orzech włoski. Co roku masa orzechów. Gorąco polecam sklep. Pozdrawiam

Krzysztof M.
09.04.2021
Dzień dobry! Jestem bardzo zadowolony z jakości Państwa usług. Zamówiłem 5 drzewek, które po niespełna 24 godzinach rosły już w moim ogródku. Dobrze zapakowane, nic nie połamane. Na pewno jeszcze u Państwa zrobię jakieś zakupy.  Dziś zauważyłem że jabłoń już puszcza listki 😉 Jestem bardzo zadowolony. Całość oceniam na mocne 10/10. Pozdrawiam
Krzysztof S.
07.04.2021

Witam, Jestem bardzo zadowolona z zakupu krzewy zostały bardzo starannie zapakowane. W bardzo dobrym stanie. Gotowe do posadzenia w gruncie. Błyskawiczna realizacja zamówienia. Już poleciłam znajomym. Bedę korzystała wyłącznie z waszego sklepu. pozdrawiam

Stanisława M.
06.04.2021

Witam, drzewka owocowe, które zamówiłam przyjechały do mnie szybko, porządnie zapakowane, w bardzo dobrym stanie. już są posadzone. Czekam na owoce :). Pozdrawiam serdecznie.

Beata R.
06.04.2021
Dostawa rewelacyjna – szybko, sadzonki super, dobrze zabezpieczone. Rosną pięknie. Dziękuję i polecam. W załączeniu zdjęcia drzewek i pierwszego kwiatu brzoskwini. Pozdrawiam
Ewa W.
06.04.2021

Zamówione drzewko (jabłoń Lobo) otrzymałam w wyznaczonym terminie, wcześniej informacja SMSem. Starannie opakowane, transport bez zastrzeżeń.Drzewko otrzymałam już przycięte, ładne i zdrowe, ma bardzo dobrze wykształcony system korzeniowy, więc na pewno się przyjmie.

Dwa lata temu kupiłam u Was dwie jabłonki, już w pierwszym roku miały po kilka jabłek, a w następnym już było dużo. Kilka jabłek przechowuję do dzisiaj! jest kwiecień a jabłka są w b. dobrym stanie (piwnica raczej ciepła). Ze zdrowego drzewka, zdrowe jabłka.

Pozdrowienia dla całego zespołu Drzewka Owocowe24.

Halina P.
05.04.2021
Witam, zdjęcia mojej czereśni. Po przybyciu i zaraz po posadzeniu i przycięciu 🙂 Pozdrawiam
Michał N.
02.04.2021
Dzień dobry, bardzo dziękuję za drzewka i krzewy jagody i borówki. Dotarły w bardzo dobrym stanie, starannie zapakowane. Drzewka większe, niż się spodziewałam. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Życzę owocnej pracy i pozdrawiam wszystkich.
Patrycja B.
28.03.2021
Dzień dobry, moja opinia o sklepie w skali 1-6 to 6. Sklep bardzo solidny,wysyłanie towaru terminowe,bardzo staranne opakowanie. Drzewka w dobrym stanie. Bardzo cenna jest dodawana instrukcja. Kontakt telefoniczny z firmą bez zarzutu. Co do jakości zakupionego towaru można będzie przekonać się za jakiś czas ale sądząc po poziomie obsługi klienta i ofercie nie mam wątpliwości, że wszystko będzie jak należy. Pozdrawiam, życzę dalszych sukcesów.
Jan Ż.
27.03.2021

Witam, Zakupiłem od Państwa między innymi czereśnie vega, czereśnie buttnera i jabłoń malinową. Drzewka są duże i już z wstępnie uformowaną koroną. Zapakowane zostały profesjonalnie.
Polecam sklep i na pewno do niego wrócę 🙂 Pozdrawiam

Szymon O.
25.03.2021
Witam! jestem pod wrażeniem profesjonalizmu i troską o klienta.Wasz styl współpracy z klientem jest godny naśladowania i powinien być wzorcem dla innych firm! Nadesłany towar oczywiście zgodny z opisem i w rewelacyjnej jakości a sposób dostawy i opakowanie produktów na najwyższym poziomie! DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM
Marceli K.
24.03.2021

Dzień Dobry, Jestem bardzo zadowolona z sadzonek. Sadzonki piękne, bardzo dobrze przygotowane do transportu i dobrze zabezpieczone. Jestem bardzo zadowolona. Pozdrawiam.

Ewa P.
23.03.2021

Dzień dobry,

jestem bardzo zadowolona zarówno z jakości obsługi, jak i kondycji roślinek. To co szczególnie mnie ujęło to fakt, że czytacie komentarze do zamówień i przesyłka została wysłana dokładnie wtedy, kiedy jej oczekiwałam. 🙂 Roślinki na razie czekają na wsadzenie do gruntu w większych doniczkach w szklarni, bo do wczoraj jeszcze trochę mroziło, ale jak tylko pójdą na miejsca docelowe, to podeślę fotki. 🙂
Marta Sz-D.
23.03.2021

Witam serdecznie, To mój pierwszy zakup w tym sklepie i pewnie nie ostatni. Jestem bardzo zadowolona z otrzymanych drzewek, troskliwie i profesjonalnie zapakowanych. Wyglądają bardzo zdrowo i dorodnie. Już są posadzone. Czekam na owocowanie. Dziękuję za sprawną obsługę i towar wysokiej jakości.

Małgorzata M.
23.03.2021
Drzewka dostałam o właściwym czasie do sadzenia, były bardzo dobrze i bezpiecznie spakowane i transport “przeżyły” bez szwanku, a same drzewka wyglądają na zdrowe i dorodne, myślę że się przyjmą w moim ogrodzie i znów przypomni mi się smak jabłek mojej babci, dziękuję
Iwona S.
20.03.2021
Witam, To już kolejne zamówienie z Państwa szkółki i podoba mi się jakość sadzonek od korzenia po łodygi, poza tym są dobrze zapakowane i zabezpieczone i dobrze się przyjmują.Polecam.
Cezary O.
20.03.2021
Witam serdecznie. Jestem bardzo zadowolona z otrzymanego zamówienia. Jakość drzew rewelacyjna, kupowałam drzewka z różnych źródeł i od Was są najlepsze, po prostu super. Zapakowanie drzew ok, spokojnie mogą przez parę dni leżeć tak zabezpieczone zanim trafią na swoje miejsce. Gorąco polecam.
Monika G.
11.11.2020
Witam. Zakupiłam kilkanaście drzewek i krzewów wszystko przyszło bardzo dobrze zapakowane i zabezpieczone przed wyschnięciem. Kondycja roślin także bez zarzutów, super kontakt ze sklepem- doradztwo w każdej kwestii. Szczerze polecam i na pewno skorzystam jeszcze nie raz.
Justyna B.
20.10.2020
Cześć, przesyłka mega szybko, profeska 👍
Beata G.
03.11.2020

Witam, Wszystko było super. Opakowanie i roślinki. Jestem bardzo zadowolona. Jak to otwierałam to pomyślałam,, moje ty pieścidełko”

Marian P.
03.11.2020

Szanowni Państwo, Jestem bardzo zadowolony że kupiłem takie gatunki drzew owocowych jakie chciałem. Pakowanie i zabezpieczenie roślin bardzo skuteczne. Nie mam żadnych zastrzeżeń do zamówienia. Zakup przez stronę internetową prosty, czytelny 🙂

Jarosław B.
03.11.2020
Profesjonalizm na każdym kroku realizacji. Przemiły kontakt, fachowe porady, idealnie zapakowana przesyłka i co najważniejsze rośliny w bardzo dobrej kondycji. Mój kolejny zakup i zapewne nie ostatni. Dziękuję i pozdrawiam
Beata W.
29.10.2020
Pozdrawiam serdecznie. Już po raz kolejny dokonałam zakupu w Państwa szkółce i po raz kolejny jestem bardzo zadowolona. Tym razem kupiłam aż szesnaście drzewek. Wszystkie sadzonki, jak zawsze super jakości, były bardzo dobrze zapakowane i zabezpieczone, więc dotarły w bardzo dobrym stanie. Gorąco polecam Państwa szkółkę.
Teresa W.
27.10.2020

Kolejna dostawa bez zarzutu. Wszystkie rośliny doskonale zapakowane i już posadzone do gruntu. Te z ubiegłorocznej dostawy pięknie rosną  – przyjęły się wszystkie. Mam nadzieję, że z tej dostawy będzie tak samo. Polecam jak najbardziej.

Wiesława K.
25.10.2020
Dziękuję bardzo za przesłane drzewka owocowe. Jestem pod wrażeniem opakowania ich do transportu. Przyszły w nienaruszonym stanie a jakość drzewek jest dużo lepsze od tych , które kupowałem na targu. Będę polecał znajomym a i sam na pewno jeszcze skorzystam. Pozdrawiam
Andrzej K.
21.10.2020
Zakupione jabłonie kolumnowe, śliwa i dwie wiśnie kolumnowe bardzo dobrze zapakowane, korzenie wilgotne i zabezpieczone, owinięte folią. Opakowanie tekturowe z napisem /uwaga szkło/, korony drzewek nieuszkodzone. Drzewka posadziłam – oczekujemy wiosny. Daję najwyższą ocenę za wszystko po 5 punktów. Szkółka godna polecenia
Krystyna K.
21.10.2020
WITAM. JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z TRANSAKCJI POD KAŻDYM WZGLĘDEM. SUPER SPRZEDAWCA. POLECAM. POZDRAWIAM SERDECZNIE
Barbara J.
20.10.2020
Jestem Bardzo zadowolona z zakupów w Waszym sklepie😁, drzewka świetnie wyglądaja, piękne i zadbane… Zapakowane z należytą dokładnością i bardzo szybko dostarczone na mój adres ☺ Bardzo Dziękuję Wam i na 100 % Polecam Wszystkim zakupy w Waszym sklepie 🙂 Pozdrawiam 🌷
Beata R.
20.10.2020

Witam, Produkty i przesyłkę oceniam jako bardzo dobre, ale wszystko wyjaśni się dopiero za parę miesięcy. Przesyłka dotarła nieuszkodzona. Drzewka dobrze zabezpieczone folia i wilgotnymi trocinami. Wyglądają na zdrowe i maja ładne korzenie. Już wsadzone. Jesteśmy bardzo zadowoleni z jakości. Mam nadzieję, że przyjmą się wszystkie. To będzie nasz mały sad. Nie jestem ogrodnikiem, więc do końca nie umiem ocenić, dlatego nie ocenię każdej rośliny z osobna. Przepraszam.

Iwona Ś-Cz.
19.10.2020
Wszystko perfekcyjnie dostarczone. Z utęsknieniem czekamy wiosny żeby zobaczyć jak zakwitną drzewa kolumnowe z waszej plantacji. Pozdrawiamy
Hania i Marek W.
18.10.2020
Drodzy państwo! Za zrozumienie naszej prośby i szybszą dostawę i zapakowanie ocena b. dobra. Drzewka zostały już posadzone przez dzieci niewidome z przedszkola w laskach i zobaczymy wiosną jak będą rosły. Chętnie przyjmiemy inne rośliny, które macie w promocji lub zalegają to mu chętnie w postaci darowizny przyjmiemy i wyrazimy naszą wdzięczność. Pozdrawiamy serdecznie. Dyrektor Przedszkola.
Grażyna S.
16.10.2020
Szanowni Państwo drzewka i krzaki przyjechały bez uszkodzeń dobrze zapakowane . Nie mam uwag.
Jerzy R.
16.10.2020
Witam, dziękuję za realizację mojego zamówienia. Nie mogliśmy się doczekać przesyłki. Drzewka świetnie zapakowane, mamy nadzieję, że się u nas przyjmą. Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję, że na wiosnę również będę mogła skorzystać z Państwa oferty.
Marta Ch.
15.10.2020
Dostawa – bardzo profesjonalnie zabezpieczone drzewka i sadzonki. Drzewka bardzo ładnie ukorzenione, pozostałe rośliny również. Pełny profesjonalizm, również cenowy. Gorąco polecam . Drzewka owocowe zostaną na długo moim głównym dostawcą. Pozdrawiam załogę.
Irena S.
15.10.2020
Dziękuję bardzo za przesyłkę, uważam że bardzo profesjonalnie zostało zrealizowane moje zamówienie.
Maria B.
14.10.2020
Jakość roślin super, bardzo dobrze ukorzenione i rozrośnięte – jeśli do tego dodać staranne opakowanie, to czego chcieć więcej. Będę z przyjemnością polecać Wasze rośliny. Życzę sukcesów.
Pozdrawiam
Irena S.
13.10.2020
Witam. Wybrałem Wasz sklep kolejny raz z uwagi na szybki transport, jakość sadzonek i ich opakowanie. Tym razem zamówiłem śliwy i grusze (w doniczkach i balotowane). Super zapakowane i świetna jskość. Dziękuję. Ps. Dam znać na wiosnę czy zakwitną. Pozdrawiam.
Wojtek W.
11.10.2020
Bardzo dziękuję za przesłane rośliny. Borówka zapakowana była bardzo dobrze, rośliny dotarły w bardzo dobrym stanie. Pozdrawiam
Alina K.
02.10.2020
Jestem bardzo zadowolona z poroduktów. Drzewka i krzewy dotarły do mnie w stanie IDEALNYM, kompletnie nienaruszone, dobrze zapakowane i zaopiekowane. Ponadto już tydzień po wysadzeniu do gruntu borówki zaczęły kwitnąc i produkować zalążki owoców. Jestem BARDZO zadowolą za zakupów i polecam wszystkim koleżankom. Świetna firma.
Emilia S.
09.06.2020
Jestem bardzo zadowolony z realizacji mojego zamówienia. Perfekcyjne opakowanie, bardzo ładne drzewka, szybka dostawa. Należy się 5 gwiazdek. Jestem Waszym nowym klientem który zamierza korzystać również w przyszłości z Państwa usług. Mam tylko nadzieję że drzewka się przyjmą i będą stanowiły urozmaicenie mojego tarasu. Pozdrawiam
Janusz N.
04.06.2020
Gorąco polecam zakupy w DrzewkaOwocowe24.pl. Zamówienie zrealizowane błyskawicznie, zapakowane profesjonalnie. Pozdrawiam serdecznie !
Janusz B.
04.06.2020
Drzewka jak w opisie, na 100% jeszcze takich nie miałam, polecam wszystkim, dostawa szybka, zapakowane perfekt, nie uszkodzone – kupujcie smialo.
Irena R.
22.10.2019
Dzień dobry, Zakupiłam 4 mini drzewka owocowe z których jestem zadowolona. Solidnie zapakowane doszły w stanie nie naruszonym. Już poleciłam Państwa znajomej a ja z pewnością jeszcze skorzystam z oferty bo jest ciekawa. Pozdrawiam
Grażyna L.
29.05.2020
Witam!!!!
Zakupione drzewka dostarczono mi bardzo szybko, zapakowane były bardzo dobrze (w czasie transportu nie zostały uszkodzone), a jakoś drzewek jest po prostu rewelacyjna codziennie chodzę na ogród i je podziwiam, wszystko jest zgodne z opisem na stronie. Szczerze polecam zakup w szkółce!!!!
Monika P.
28.05.2020
Bardzo dziękuję. Drzewka profesjonalnie opakowane. W kilka dni po posadzeniu uśmiechają się do mnie wesoło. Liście bardzo zielone. Nie opadają 🙂 Przymrozki majowe nie dały rady. Nawet brzoskwini. Tak trzymać! Pozdrawiam.
Wojtek W.
25.05.2020
Chcę  podzielić się moją opinią , jestem bardzo zadowolona z kontaktu ze sklepem, profesjonalnym zapakowaniem , bardzo dobrej jakości wszystkich zamówionych drzewek owocowych.
Piszę kilka dni po posadzeniu, chcieliśmy sprawdzić czy przy zachowaniu cennych rad waszego sklepu, drzewka  zakorzenią się  w nowym środowisku.
Dały radę  i mają się bardzo dobrze. Już poleciłam ten sklep znajomym. 5 gwiazdek za kontakt ze sklepem, 5 za pakowanie, 5 transport, 5 jakość roślin.
Pozdrawiam cały zespół, stawiajcie na jakość całościowych usług a klientów wam nie zabraknie. Tak trzymać. Pozdrawiam serdecznie.
Krystyna S.
13.05.2020
Polecam tą firmę ponieważ towar zapakowany profesjonalnie, drzewka dobrze ukorzenione, szybko dostarczone w znakomitej kondycji. Na pewno coś jeszcze domówię!
Tadeusz A.
12.05.2020
Szanowni Państwo, jestem bardzo zadowolona z zakupionych drzewek i krzewów owocowych. Cały towar dotarł do mnie w idealnym stanie. Drzewka fachowo przycięte, gotowe do posadzenia. Skorzystałam z ” ogrodniczych ciekawostek”. Wszystko już posadzone. Na pewno jeszcze nie raz zajrzę na Państwa stronę. Serdecznie pozdrawiam!
Marzena N.
12.05.2020

Dzień dobry, zakupy w Państwa sklepie oceniam na wysokim poziomie. Pierwsza sprawa, to dobra komunikacja z klientem na każdym etapie realizacji zamówienia. Wiedziałam, co się z moim zamówieniem dzieje, jaki ma status, czy jest w realizacji, czy jest wysłane. Druga rzecz, to sposób zapakowania drzewek – bardzo poprawny i pozwalający, by rośliny dotarły do mnie w maksymalnie dobrym stanie. I najważniejsze, że drzewka przyjęły się świetnie, trzy z nich już nawet kwitły, a na czwartym lada moment otworzą się pąki kwiatowe 😀 Jestem w szoku, bo nie przypuszczałam, że w tym roku jakiekolwiek kwiaty na nich zobaczę. Reasumując. Jestem bardzo zadowolona i będę Państwa sklep polecać rodzinie i znajomym. Oczywiście moją opinię możecie Państwo upubliczniać.

Kasia P.
19.04.2019
Super sklep. Otrzymałem wszystko właściwie zabezpieczone i kompletne. Szybka realizacja. Polecam wszystkim.
Zbigniew F.
07.04.2020
Zakup całkowicie udany, drzewka ładne, duże z pąkami, przyjęły się i wszystko na to wskazuje że będą dobrze rosnąć. Dostawa szybka i dotarły w b.dobrym stanie. Polecam szkółkę.
Andrzej P.
07.04.2020
Szanowni Państwo
Jestem niezmiernie zadowolona z przesyłki i drzewek, które zamówiłam na Państwa stronie internetowej. Wszystkie drzewka były porządnie zapakowane, korzenie były wilgotne, zdrowe, teraz tylko czekam na efekty:) Dziękuję za profesjonalne podejście, dobry kontakt. Myślę, że skorzystam nieraz z Państwa oferty.
Elżbieta G.
02.04.2020
Towar zgodny z zamówieniem, dostawa expresowy, towar pięknie zapakowany, posadzony i czekam na lato, jednym słowem realizacja zamówienia na 6+, teraz tylko czekam na przyjęcie się drzewek.
Bożena Z.
01.04.2020
Drzewka, które zamówiłem b. ładne i profesjonalnie zapakowane do transportu. Solidna Firma. Moja ocena to 5/5.
Marcin R.
21.03.2020
Mój pierwszy zakup i na pewno nie ostatni Zakupy u Was to czysta przyjemność. Pakowanie to pełny profesjonalizm. Drzewka nie mają prawa się uszkodzić. Sadzonki dorodne i zdrowe. Tak Trzymać. Polecam wszystkim. Pozdrawiam!!! Trzymajcie się w zdrowiu.
Halina T.
21.03.2020
Zamówienie zrealizowane szybko, zgodnie z oczekiwaniami. Rośliny prawidłowo zabezpieczone, opakowane i dostarczone na miejsce. Sklep godny polecenia. Pozdrawiam
Joanna I.
22.10.2019
Wasze usługi są rewelacyjne. Sadzonki w bardzo dobrym stanie, mogę każdemu polecić. Szkoda że nie sprzedajecie jeszcze ziemi w workach i kory.
Grażyna M.
19.03.2020
Sadzonki super zabezpieczone ,kupiłem już po raz drugi w Waszej szkółce i wszystko ładnie rośnie, cierpliwie czekam na pierwsze owoce w tym sezonie. Pozdrawiam
Andrzej Z.
19.03.2020
Kolejny raz korzystałem z Waszych usług. Jestem zadowolony zarówno z materiału szkółkarskiego jak i obsługi. Na pewno skorzystam z Waszych usług w następnym sezonie. (Śledzę nowości) Pozdrawiam.
Jan K.
18.03.2020
Dzień dobry! Jakość drzewek, które dotarły do mnie jest bardzo dobra. Porządnie zapakowane aby nie uległy uszkodzeniu. tempo wysłania i przewozu – bardzo dobry. szkoda tylko, że nie zdążyłam kupić jabłoni renety. Może innym razem . Serdecznie pozdrawiam.
Barbara H.
18.03.2020
Dzień dobry, jeśli chodzi o dostawę i zabezpieczenie roślin, to jestem zadowolona, natomiast nie wiem jeszcze czy te drzewka “się przyjmą”, dlatego dziwi mnie takie intensywne domaganie się oceny już teraz, pozdrawiam,
Urszula D.
16.03.2020
Dzień dobry, Rośliny były dobrze zapakowane a transport szybki i sprawny. Martwi mnie tyko ubogi system korzeniowy przy gruszy duo Saphira i Decora. Przydała by się informacja o sposobie przycięcia drzewek zaraz po posadzeniu ponieważ niektóre są silnie rozkrzewione a inne to tyczki. Najlepiej w postaci ifografiki. Zdaję sobie sprawę że informacje te są łatwo dostępne ale byłby to miły dodatek.Jak drzewka przetrwają 2 lata i zbiorę pierwsze plony to nie omieszkam polecić Państwa stronę znajomym działkowcom. Pozdrawiam
Paweł Sz.
11.03.2020
Dzień dobry.
Moja opinia jest bardzo, bardzo pozytywna. Jestem mile zaskoczona podejściem do klienta, drzewka w stanie idealnym, profesjonalnie opakowane. Gratuluję profesjonalnych rozwiązań zastosowanych w Państwa firmie. Jeszcze raz dziękuję. Z poważaniem
Ewa P.
11.03.2020

Witam. Bardzo dobrej jakości sadzonki drzewek, profesjonalna i szybka dostawa, jeszcze skorzystam z Państwa produktów. Pozdrawiam

Stella S.
11.03.2020
Wszystko na 5 po za jednym mankamentem, Duo śliwa którą dostałem. Jeden szczep odpadł, zrobiłem oględziny i w porównaniu jedna miała gałązki druga nie i rdzeń szczepa był martwy, a do około było żywe drzewo, myślę że to był powód jej złamania. Mam nadzieję że druga część będzie normalnie rosła. Na pewno wrócę do waszego sklepu na zakupy. Pozdrawiam
Marek K.
10.03.2020
Wysoko oceniamy sprawną obsługę i szybką reakcję na zamówienie. Pakowanie i zabezpieczenie sadzonek perfekcyjne, Szybki transport i dostawa. Ponieważ zamiast zamówionej przez nas porzeczki czerwonej omyłkowo wysłane zostały nam sadzonki porzeczki czarnej, po naszym telefonie zareagowano natychmiast i już na drugi dzień otrzymaliśmy przesyłkę z porzeczką czerwoną bez żadnych dodatkowych opłat. Świadczy to o uczciwości producenta. Same sadzonki to pięknie ukorzenione, zdrowe i rozrośnięte krzaczki. Mamy nadzieję, że będą zdrowo rosły.
Jacek P.
04.12.2019
Korzystam z Waszej oferty kolejny raz i kolejny raz potwierdzam : Super pod każdym względem, zarówno dostarczony materiał szkółkarski jak i obsługa. Na pewno będę jeszcze korzystał z Waszej oferty w przyszłym sezonie, Pozdrawiam
Jan K.
29.11.2019
Witam. Wspaniała obsługa. Jestem super zadowolony. Z wyrazami szacunku
Zbigniew F.
22.10.2019
Zakupiłem z Waszej firmy tylko jedno drzewko. Jabłoń kolumnową Star Cats. Jestem z niej zadowolony, szczególnie z b. dobrze rozwiniętego i dobrze zabezpieczonego systemu korzeniowego. Sadzonka była dobrze zapakowana. Również termin realizacji i opłata za przesyłkę o.k. Pozdrawiam!
Marian L.
25.11.2019
Jest ok. Drzewka przyszły w dobrym stanie. Pozdrawiam
Władysław M.
19.11.2019
Dzień dobry, piszę trochę po czasie ale ogólnie jestem zadowolona ze stanu drzewek, które zamówiłam. Transport nieco spóźniony – inne firmy dostarczały w ciągu jednego dnia. Mam obawy co do krzewów agrestu, gdyż w przeciwieństwie do drzewek nie były owinięte dokładnie w balocie, przez co mogły przeschnąć. Zostały szybko zasadzone i na wiosnę okaże się czy były w dobrym stanie i czy transport był prawidłowy. Pozdrawiam
Małgorzata B.
19.11.2019
Szybkość realizacji, fachowe pakowanie, wspaniała kondycja zakupionych drzewek, wygląd drzewek, promieniująca z nich świeżość zmusza mnie do jak najwyższej oceny. Tak proszę trzymać, a wszyscy uczestnicy transakcji będą bardzo zadowoleni. Jeżeli wykładnią oceny są gwiazdki to ja na 10 możliwych oceniam całość transakcji na 10 gwiazdek. Z poważaniem
Stanisław E.
15.11.2019
Jestem zadowolony z obsługi i z sposobu zapakowania sadzonek wszystko na wysokim poziomie. Pozdrawiam
Paweł O.

14.11.2019Szanowni Państwo, jestem bardzo zadowolona z dostawy. Drzewko bardzo dobrze zapakowane, dostawa następnego dnia po wysyłce, gotowe do posadzenia (już przycięte). Na pewno wrócę do tego sklepu. Dziękuję

Jolanta W.
12.11.2019
Dziękuję serdecznie za przesyłkę. Doszła ekspresowo. Pięknie zapakowana. Drzewka pięknie wyprowadzone. Super. Na pewno nie raz jeszcze będę korzystać z Waszej oferty. Serdecznie pozdrawiam.
Grażyna M.
12.11.2019
Jestem bardzo zadowolona z realizacji zamówienia , przesyłka solidnie zapakowana , drzewko zdrowe i już posadzone – mam zamiar korzystać z zakupów tej szkółki i bardzo polecam – rzetelna firma – pozdrawiam serdecznie. Janina 💥
Janina M.
07.11.2019
Drzewka przez Państwa zapakowane i ochronione bez zarzutów. Same rośliny ZDROWE DORODNE aż chciało się je brać i sadzić. Zabezpieczone przed wyschnięciem. Bez zarzutów.
JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z ZAKUPU.
Agnieszka Sz.
06.11.2019

Dzień dobry, Jako zupełnie początkująca osoba w temacie drzewek owocowych ciężko oceniać coś na czym się nie znam. Drzewka zamówione przeze mnie dotarły dobrze zapakowane, jednak zakładki jednego końca pudełka otwarły się w trakcie transportu – zbyt słabo zabezpieczone. Drzewka przyszły nieuszkodzone, korzenie dobrze chronione przed wyschnięciem. Drzewka ładnie rozgałęzione. Skorzystam z oferowanego rabatu i chętnie wiosną dokupię jeszcze czereśnie i brzoskwinię. Pozdrawiam

Bartłomiej W.
04.11.2019
Witam
Przed wysyłaniem opinii chciałbym zwrócić uwagę na ukształtowanie korony drzewek czereśni Karesowa i Rivan. W/w z jednej połowy nie mają bocznych gałęzi. Ukształtowanie symetrycznej korony będzie długotrwałe. Jestem niezadowolony z tych drzewek. Pozostałe są Ok. Prześlę zdjęcia
Pozdrawiam
Czesław D.
30.10.2019
Witam,
Szybka wysyłka, dobry kontakt z sprzedającym. Krzaczki w doniczkach dobrze zapakowane, drzewka owinięte folią z minimalna ilością trocin. Wydaje się być w porządku. Dam znać wiosną czy się przyjmą.
Sebastian T.
29.10.2019

Witam ! Zamawiałem wisienke, nie znam  sie na szczegółowej terminologii ogrodniczej. Oczekiwałem więc, że korzenie będą z ziemia, zawinięte jakimś opakowaniem. Dlatego bylem zaskoczony, gdy kurier dal mi leciutką jak piórko paczkę. No trudno, wyobrazenia swoja droga, stan faktyczny nie musi byc w/g wyobrażeń. Na szczęście ukorzenienie bardzo dobre i mam nadzieję, że dobrze i szybko się przyjmie. OCZYWIŚCIE PIECZOŁOWICIE ZASADZIŁEM, PH jest chyba dobre, bo powodziło się w tym miejscu dyniom. Wprawdzie w internecie pisze się, ze wiśnie są odporne na mrozy – ale na wszelki wypadek otuliłem pieniek i nadsypałem wokół niej ziemi. Na wiosnę ziemie się odsunie do poziomu zerowego, by promienie słońca nagrzewaly ziemie i korzonki. No i jeszcze na nadsypaną ziemię dałem czarną folię.  Nazwałem ją ELENKA !  🙂  To sie rymuje – wisienka Elenka  :)))

Mam wnuczkę Elenkę !  :))) Aha ! Również zawiedziony bylem, ze jej wysokość to tylko 115 cm. Deklarowane w necie to 150 cm. CHYBA ZE WLICZACIE DO TEJ  WYSOKOŚCI KORZENIE.
ALE TO NIE FER, LICZY SIĘ TO, CO NAD ZIEMIA – PRAWDA  ??? No i wyjaśnienie : pierwotnie miał to być prezent – niespodzianka, ale gdy zobaczyłem ze korzenie wprawdzie satysfakcjonujące – ale bez ziemi , zrezygnowałem z prezentowego pomysłu, wymyśliłem coś innego. Ale się opisałem !!!
Pozdrawiam
Zbigniew W.
28.10.2019
Witam, Jestem zadowolony, szybka przesyłka, bezproblemowa komunikacja, dobrze zapakowane. Mam nadzieje, że będą dobre jabłka.
Piotr Sz.
28.10.2019
Z przyjemnością wypowiem swoją opinię. Ogólnie wszystko OK !!! Solidne pakowanie, wręcz błyskawiczna dostawa, dorodne okazy sprawiają radość nabywcy. Tylko mała uwaga, układ korzeniowy roślin troszkę mało nawodniony (rośliny miały już suche korzonki). Pozdrawiam
Wiesław M.
27.10.2019
Drzewka bardzo ładnie zapakowane.Szybka dostawa.Pełny profesjonalizm.
Ireneusz S.
27.10.2019

Dzień dobry, W odpowiedzi na prośbę o opinię: Przesyłka była dobrze spakowana, wysyłka sprawna. Jakość dobra. Przyczepić się można następujących rzeczy:
– wysyłka nastąpiła w piątek, przez co paczka była w tranzycie aż do poniedziałku, co chyba nie jest obojętne dla sadzonek,
– firma kurierska nie jest najlepsza, bo nie było próby kontaktu przed dostarczeniem – akurat chwilowo nikogo nie było w domu i przesyłka od razu pojechała do punktu odbioru,
– jedna sadzonka krzaczastej czerwonej porzeczki była bez korzeni – nie jestem pewny, czy nie spowoduje to nieprzyjęcie się krzaczka.Z poważaniem

Adam K.
26.10.2019
Szybka dostawa, bardzo dobrze zapakowane. Teraz czekam do wiosny. Póki co jestem zadowolony.
Marek B.
25.10.2019
Jestem bardzo zadowolona z zakupu drzewek owocowych i krzewów. Towar zakupiony dotarł w terminie bardzo dobrze zapakowany. Polecam wszystkim.
Jolanta F.
25.10.2019
Dziękuję bardzo za przepiękne sadzonki drzewek śliwkowych. Zabezpieczone i zapakowane wyjątkowo!
Ewa D.
24.10.2019
Drzewka ładne, zdrowe, odpowiednio zapakowane i szybko dostarczone. Bardzo zadowolona jestem z zakupów. Polecam innym.
Małgorzata W.
24.10.2019
Witam, Firma jest bardzo rzetelna. Przesyłka starannie zapakowana. O terminie dostawy zostałam wcześniej poinformowana. Kurier skontaktował się telefoniczne. Drzewko w dobrej kondycji bez uszkodzeń.Jeżeli będę planowała jakieś nasadzenia to skorzystam z Waszej firmy. Pozdrawiam
Dorota B.
23.10.2019
Z usług firmy korzystałam po raz pierwszy i jeśli w ofercie będą produkty, które będą mnie interesować, skorzystam na pewno po raz kolejny. Dlaczego? Po pierwsze: na stronie internetowej przy opisie drzewek owocowych jest informacja dotycząca zapylaczy – bez tej wiedzy kupimy drzewko, które będzie pięknie kwitnąć, ale nigdy nie zbierzemy z niego owoców. Po drugie: miałam informację, na jakim etapie realizacji jest moje zamówienie, a firma realizująca dostawę również stanęła na wysokości zadania – w dniu dostarczenia przesyłki zadzwonił kurier z informacją, o której godzinie mogę się go spodziewać i pytaniem, czy będę w tym czasie w domu. I wreszcie po trzecie: wszystko solidnie zapakowane, system korzeniowy zabezpieczony. Rośliny trafiły do mnie w świetnym stanie. ładnie ukształtowane.
Grażyna R.
23.10.2019

Witam, Dopiero dwukrotnie kupiłem u Państwa krzewy /maliny oraz borówkę amerykańską/ aż żałuję, że dopiero dwa razy. Pełen profesjonalizm:
– po dokonaniu transakcji na bieżąco jestem informowany o wysyłce,
– termin dostawy po zakupie maksymalnie 2-3 dni roboczych,
– dogodne formy płatności,
– produkt bardzo dobrze zabezpieczony w transporcie,
Gratuluję i życzę dalszych osiągnięć. Pozdrawiam

Roman Ł.
23.10.2019
Bardzo doceniam Wasze starania, bo wiem, że nie jest łatwo zadowolić w pełni wszystkich klientów.
Jestem pod wrażeniem. Drzewka i krzewy super, zadbane, porządnie ukorzenione, świetnie opakowane. Bardzo krótki czas oczekiwania – już rosną zadowolone w moim ogrodzie. Dziękuję
Irena M.
22.10.2019
Dziękuję za przesyłkę, drzewka i krzewy posadzone, z poważaniem
Stanisław Z.
22.10.2019
Witam. Drzewka i krzewy dobrze zapakowane, dorodne. Czekam na zbiory. Polecam.
Danuta C.
22.10.2019
Dzień dobry, drzewka które od państwa otrzymałam są bardzo dobrej jakości. Zdrowe z ładnie wykształconą koronką. Dotarły nie uszkodzone, opakowanie spełniło swoje zadanie doskonale. Dziękuję za wysoką jakość usług i z niecierpliwością czekamy na wiosnę i pierwsze kwiaty.😃
Małgorzata Ż.
21.10.2019
Zamówione drzewka i krzewy otrzymałam 17.10.2019 i już posadziłam. Mam nadzieję, że są zgodne z napisem na karteczce. Jak będą smakowały, dowiem się za kilka lat. Wstępnie zamówienie zostało zrealizowane w pełni i dziękuję. Pozdrawiam
Maria K.
20.10.2019
Witam!
Jestem bardzo zadowolona z zakupu w DrzewkaOwocowe24.pl . Wszystkie zakupione drzewka i krzewy są w znakomitej jakości. Dostawa na czas. Zamierzam jeszcze w październiku dokonać u Was zakupu krzewów. Pozdrawiam
Danuta W.
19.10.2019
Drzewka duże, dorodne, mocno nawodnione. Zapakowane bardzo dobrze + doniczki okryte folią, aby ziemia nie wysypała się.Polecam sprzedawcę.
Monika L.
19.10.2019
Opinia bardzo dobra, jestem zadowolony.
Marek B.
19.10.2019
Witam! dziękuję za szybką realizację zamówienia .Korzenie sadzonki wiśni Northstar słabo rozwinięte, albo uszkodzone przy wykopywaniu, zobaczę na wiosnę czy będzie rosła. Mogłam zrobić zdjęcie ale jest już posadzona. Pozostałe sadzonki bez zastrzeżeń. Pozdrawiam
Halina P.
18.10.2019
Witam. Kupiłam 10 drzewek i wpisywanie opinii pod każdym drzewkiem zabiera za dużo czasu. Ale dziękuję za te drzewka były świetnie zapakowane dojechały w całości. Zasadziłam je i mam nadzieje że przeżyją zimę i z wiosna puszczą nowe listki. Jesteście dobrą firmą i jak będę jeszcze kupować to na pewno zamówię u Was.
Pozdrawiam
Danuta K.
18.10.2019
Wszystkie drzewka były bardzo dobrze i starannie zapakowane dzięki temu dotarły do mnie całe. Drzewka wyglądają tak jak w opisie, są już wkopane w ogrodzie zobaczymy co z nich wyrośnie :))) Gorąco polecam
Iza K.
18.10.2019
Witam, wszystko profesjonalnie, szybko i sprawnie. pozdrawiam
Krzysztof W.
18.10.2019
Ogólnie opinia moja jest pozytywna, opakowanie solidne – potwierdzeniem jest brak uszkodzeń sadzonek niezależnie od uczciwości i dbania firmy transportowej, pomimo iż na opakowaniu były wszystkie możliwe informacje w postaci naklejek sugerujących w jaki sposób należy się obchodzić z tą przesyłką. Jakość sadzonek które otrzymałem B. dobra, a resztę można będzie ocenić wiosną przyjmując iż sadzonki zostały posadzone prawidłowo myślę, że w moim przypadku zrobiłem to prawidłowo gdyż mam wykształcenie rolnicze.
Andrzej M.
17.10.2019
Wszystko SUPER ! ! ! ! Polecam !!!!
Andrzej Sz.
16.10.2019
Dzień dobry, bardzo dziękuję za przesyłkę, wszystko najlepszej jakości (opakowanie, sadzonka), na wiosnę planuję kolejne zakupy. Pozdrawiam serdecznie
Małgorzata M.
16.10.2019
Jestem bardzo zadowolona z obsługi, sadzonki dotarły w idealnym stanie. Są zgodne z opisem. Jesteście godni polecenia, pozdrawiam.
Mariola W.
16.10.2019
Sadzonki bardzo dobrej jakości, profesjonalnie zabezpieczone i zapakowane do transportu, terminowa i szybka dostawa. Sklep godny polecenia wszystkim miłośnikom własnych upraw.
Ela W.
15.10.2019
Z zakupu w Waszym sklepie jestem bardzo zadowolona. Drzewka brzoskwini dotarły w bardzo dobrej kondycji, są ładne i zdrowe. Przesyłka dotarła dokładnie jak w powiadomieniu. Wasze usługi i towary polecam innym. Dziękuję.
Zofia M.
15.10.2019
Jestem bardzo, bardzo zadowolona z przysłanych drzewek, ładnie zapakowane, zdrowe, duże sadzonki. Usługa przez telefon bardzo profesjonalna, uprzejma i bardzo życzliwa. Wspaniałe Panie.
Polecam, zamówienie przez telefon to nie problem. Jeśli masz wątpliwości zapytaj, obsługa jest bardzo życzliwa.
Alina S.
15.10.2019
Moja ocena jest bardzo pozytywna. W skali wystawiam 5. I co najważniejsze. Drzewka są naprawdę bardzo dobrej jakości. Dowód? Przejechały kurierem przez całą Polskę zniosły to bardzo dobrze.
Pozdrawiam.
Henryk Sz.
06.08.2019
Jestem zadowolona z Waszej obsługi, szybka wysyłka zamówionego towaru, dobrze zabezpieczony na czas transportu. Myślę ,że to nie ostatnie moje zakupy.
Krystyna M.
26.07.2019
Drzewka w przeciwieństwie do zeszłorocznej przesyłki były dobrze ukorzenione, dorodne i zdrowe. W zeszłym roku kronselskie 4 jabłonki mi się nie przyjęły, a w tym roku tak, bo są przesyłane w doniczkach. Przesyłka zapakowana profesjonalnie i szybka dostawa. Polecam ten sklep.
Jadwiga H.
15.07.2019
Doskonały sprzedawca, doskonały produkt, szybka dostawa. Polecam.
Roman Z.
09.07.2019

Witam. Jestem bardzo zadowolona tak z jakości obsługi jak również z jakości otrzymanych produktów. Bardzo dziękuję.

Urszula N.
03.07.2019
Witam, jestem w 100% zadowolona z drzewek które otrzymałam, będę polecać je innym aby również zamawiali z tej strony. Na pewno zamówię kolejne 😀😀😀 Pozdrawiam.
Natalia Z.
23.06.2019
Jestem zadowolony z zakupu. Dostawa bardzo szybka, rośliny w dobrym stanie pomimo upałów, nieuszkodzone. Sklep godny polecenia. Pozdrawiam.
Jacek D.
21.06.2019
Drzewko bardzo ładne, super zapakowane, bardzo szybka dostawa. Myślę że jabłka będą takie jak pamiętam z dzieciństwa, jakie były u sąsiada. Dziękuję. Pozdrawiam.
Zofia G.
14.06.2019
Drzewka bardzo dobrze zapakowane, w dobrej kondycji, na plus zaskoczyła mnie szybkość dostarczenia przesyłki. Jedyna moja uwaga jest taka że przy wyjmowaniu drzewka z doniczki ziemia się rozsypała, miałem wrażenie że drzewko nie rosło w tej doniczce tylko zostało włożone na czas sprzedaży. Ale na razie nic się nie dzieje, minęły już ze trzy tygodnie od posadzenia i nie widać aby coś niepokojącego. Pozdrawiam.
Marcin T.
13.06.2019
Dzień dobry, Jestem bardzo zadowolona z przesyłki, dotarła nienaruszona, drzewka się przyjęły, polecam się na przyszłość.
Ewa H.
12.06.2019
Wszystko ok. Drzewka się przyjęły. Jestem bardzo zadowolony.
Andrzej P.
11.06.2019
Witam. Dziękuje za piękne sadzonki jabłoni i śliw. Posadzone, cieszą oczy wzrostem. Moja przygoda z własnym sadem dopiero się rozpoczęła i z pewnością zakupie u Państwa jeszcze nie jedno drzewko. Pozdrawiam
Renata S.
08.06.2019
Dzień dobry. Pierwszy raz korzystam z waszych usług i… jestem pozytywnie zaskoczony jakością sadzonek, sposobem zabezpieczenia na czas transportu. Jeżeli wszystko dalej będzie przebiegało tak pozytywnie… to jestem Waszym STAŁYM KLIENTEM! Z wyrazami szacunku
Edward W.
07.06.2019
Jestem Bardzo zadowolona z zakupów u Państwa. Na pewno tu wrócę
Katarzyna O.
07.06.2019
Dzień dobry.
Kupiłam u was jabłonkę kosztela. Zapakowana super drzewko w b. dobrym stanie. Polecam wszystkim.
Maria R.
05.06.2019
Drzewka ładne zobaczymy jak urosną i zaowocują
Adam K.
05.06.2019

Dziękuję za przesłanie zamówionych sadzonek krzewów. Jestem z obsługi bardzo zadowolony. Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko. Zabezpieczenie sadzonek w transporcie wykonano profesjonalnie, co skutkowało dostarczeniem roślin w stanie nienaruszonym. Jakość sadonek bardzo dobra. Jestem mile zaskoczony jakością usług. Będę polecał zakupy w Waszym sklepie. pozdrawiam

Krzysztof K.
30.05.2019

Drzewka (grusze– dawne, tradycyjne odmiany) dotarły zgodnie z terminem, były profesjonalnie zapakowane i chronione, otrzymałam informacje o wysyłce i odbiorze. Drzewka wysokiej jakości.

Alicja G.
29.05.2019

Witam. Produkty dotarły bardzo szybko, w bardzo dobrym stanie, świetnie zapakowane. Już są na mojej działce, mam nadzieję że się przyjmą 😉 Pozdrawiam.

Basia W.
29.05.2019

Witam
Jestem bardzo zadowolona z szybkości i powiadamiania o przesyłce. Maliny były dobrze zabezpieczone i duże 🙂
Mam nadzieję,że będziemy w tym roku cieszyć się z owoców. Pozdrawiam

Beata S.
23.05.2019
Wszystko SUPER Polecam ten sklep!!!😉😉👍👍
Mirosław L.
23.05.2019
Jestem bardzo zadowolona z zakupionych sadzonek ( kupiłam pod 20 różnych krzewów i 3 drzewka owocowe). Sadzonki przyszły super zapakowane, bez żadnych uszkodzeń, zdrowe i ładne ( niektóre tj. jagoda kamczacka już z zawiązanymi owocami). Przyjęły się wszystkie.. Polecam
Anna Cz.
21.05.2019
Dzień dobry,
zakupiłam cztery drzewka kolumnowe. Czekam za kolejnymi aż się pojawią w sprzedaży. Zakupione dwa drzewka jabłoni, śliwa oraz grusza dotarły do mnie nieuszkodzone, bardzo dobrze zapakowane. Mam nadzieję, że drzewka się przyjmą i szczęśliwie będą dawały obfite plony. Polecam produkty tej firmy.
Lidia D.
20.05.2019
Zamówione u Was drzewka i krzewy dotarły do mnie w doskonałym stanie, bardzo dobrze zapakowane. Wisienka i porzeczka miały owoce, a oliwnik kwiatki. Drzewka już posadzone wyglądają ładnie, listki mają zielone, nie przywiędnięte. Mam nadzieję, że będą pięknie owocowały. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Polecam wszystkim Wasz sklep. Myślę, że jeszcze coś u Was zamówię.
Danuta K.
Charsznica 20.05.2019
Jestem niezmiernie zadowolona z usług DrzewkaOwocowe24.pl. Zamówione przeze mnie drzewka dostarczono starannie zapakowane w przemyślane w każdym szczególe, kartony które chroniły rośliny przed uszkodzeniem. Rośliny były dobrze nawodnione, żywe, wypielęgnowane i zgodne z opisem. Dziękuję
Justyna F.
Ostrowiec Świętokrzyski 18.05.2019
Jestem bardzo zadowolona z zakupionych produktów, były dobrze zapakowane, nieuszkodzone. Wszystko jest ok, bardzo dziekuję
Maria K.
Przyszow Burdze 17.05.2019
Dzień dobry
Bardzo pozytywnie oceniam zarówno sposób prezentacji oferty sklepu jak i przebieg transakcji.
Produkty były starannie zapakowane i sprawnie dostarczone.
Na ocenę roślin trzeba poczekać jeszcze rok lub dwa.
Pozdrawiam
Ryszard B.
Międzyrzecz 17.05.2019
Roślinka doszła bezproblemowo na wskazany adres. Polecam
Paweł K.
Markowicz 16.05.2019
WITAM, JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z ZAKUPU.
Anna C.
Wałbrzych 15.05.2019
Dzień dobry,
Dziękuję za realizację zamówienia,
Drzewka świetnie zabezpieczone do transportu, wszystko dotarło w dobrym stanie.
Pozdrawiam
Mirosław M.
Sława 15.05.2019
Super Polecam!!! Szybka realizacja zamówienia, sadzonki elegancko zapakowane i co najważniejsze zdrowe i nie uszkodzone. Na pewno zrobię zakupy w przyszłości w tym sklepie oraz polecę go wszystkim znajomym Pozdrawiam!!!😉👍👍👍
Mirosław L.
Limanowa 14.05.2019
Wyrażam zadowolenie z dokonania szybkiego zakupu i dostawy zamowionych produktów.
Jadwiga K.
Trzebień 15.04.2019
Witam
Poczekałam chwilę z oceną, ze względu na to, że chciałam sprawdzić czy drzewka się przyjmą. Obecnie mogę z czystym sumieniem polecić Państwa sklep. Drzewka przyszły świetnie zapakowane, w bardzo dobrym stanie. Wszystkie sześć się przyjęło, brzoskwinia nawet zakwitła. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.
Pozdrawiam bardzo serdecznie
Agnieszka B.
Lubin 15.04.2019
Dziękuję bardzo za realizację usługi. Drzewko przyszło błyskawicznie, bardzo dobrze zapakowane, w fantastycznym stanie. Już je posadziłam i mam nadzieję, że będzie pięknie owocowało. Pozdrawiam,
Hanna B.
Warszawa 5.04.2019
Witam, usługi oceniam perfekcyjne, wszystko zgodne z opisem. Bardzo dobry kontakt mailowy, o wszystkim byłam informowana na bieżąco. Drzewka zostały bardzo dobrze zapakowane, nie uległy uszkodzeniu. Jestem bardzo zadowolona, będę polecać znajomym.
Pozdrawiam
Iwona Dz.
Łazy 5.04.2019
Witam,
Jestem bardzo zadowolony z usługi Państwa firmy. Główną zaletą są podkładki, na jakich szczepią Państwo drzewka, oraz odmiany starodawne jabłoni. Drzewka bardzo dobrze przygotowane, przycięte, odpowiednio zabezpieczone do transportu. Co prawda były delikatne otarcia i załamania , ale to już wina transportu. Bardzo szybki kontakt i wysyłka. Ogólnie oceniam Państwa na 5 gwiazdek, jeżeli chodzi o kontakt, pakowanie, wysyłkę.
Pozdrawiam!
Tomasz S.
Niedźwiedź 4.04.2019
Jestem bardzo zadowolony z usługi i niewątpliwie będę korzystać nadal
Krzysztof G.
Warszawa 1.04.2019
Przesyłka dotarła w idealnym stanie ,pięknie zabezpieczona i bardzo dobrze opakowana –dziękuję.
Władysław K.
Nakło nad Notecią 1.04.2019
Szanowni Państwo
Zakupy w Waszej firmie są bezstresowe i bardzo przyjemne. Jestem pełna uznania dla Waszego profesjonalizmu. Z szacunkiem traktujecie klienta a to rzadkość, niestety. Informujecie o każdym etapie transakcji, co ma znaczenie.
Zamówione przeze mnie drzewka są zdrowe i dobrze ukorzenione. Zapakowane były bardzo starannie i elegancko. Dobrze zabezpieczone na czas transportu.
Transakcja przebiegła bardzo szybko. Firma kurierska również bez zarzutu.
Jestem przekonana, że w przyszłości będę korzystać z usług Waszej firmy.
Pozdrawiam,
Maria Ł.
Rzeszów 28.03.2019
Super sklep.Bardzo sprawna sprzedaż i dostawa, drzewka dobrze zapakowane, nie uszkodzone. Bardzo polecam ten sklep. Pozdrawiam.
Katarzyna Ch.
Brzeg 28.03.2019
Witam!
Po raz pierwszy zakupiłam drzewka owocowe
czereśnia, grusza, nektaryna, wiśnia, krzak czarnej
porzeczki w roku 2017. Przesyłka ta była fachowo
zabezpieczona przed obeschnięciem i dotarła
w przewidzianym terminie bez komplikacji.
Zachęcona tą fachowością i kondycją drzewek
postanowiłam w tym roku kupić u Państwa agrest.
Przyznaję, że trochę obawiałam się czy agrest
przeżyje, ale był fachowo zapakowany i teraz
po kilku dniach od posadzenia widać zieleniejące
listki.
Będę polecać Państwa firmę znajomym
i innym działkowcom.
Pozdrawiam,
Danuta Sz.
Wrocław 28.03.2019
Wszystko jest OK. Rzeczowa obsługa, szybki kontakt i sprawne rozwiązanie tematu wysyłki zrobiło na mnie bardzo dobre wrażenie – oby tak dalej. Jestem bardzo zadowolony i będę polecał sklep znajomym.
Daniel D.
Truskolasy 26.03.2019
Dzien dobry. W odpowiedzi na Panstwa prosbe, chce przekazac swoja opinie. Jako, ze pracuje w szkolce drzew owocowych najwazniejsza dla mnie jest jakosc i warunki podczas transportu. Jesli chodzi o jakosc to jest naprawde wysoka, widze to po przyrostach i stanie drzewek. Drzewka po odebraniu od kuriera byly od razu rozpakowane, namoczone w wodzie. Sposob zabezpieczenia drzewek i sam transport pierwsza klasa!! Nic nie uleglo uszkodzeniu, wiec opinia jak najbardziej pozytywna. To zobowiazuje mnie oczywiscie do dalszej wspolpracy. Pozdrawiam i zycze milej niedzieli.
Piotr M.
Łętownia 24.03.2019
Sadzonkę otrzymałem w b. dobrym stanie i terminie, sadzonkę dostarczył kurier z firmy która utrzymuje dobry kontakt z odbiorcami. Polecam dostawcę sadzonek tym bardziej że współpracuje on z rzetelnym dostawcą.
Henryk D.
Wrocław 22.03.2019
Bardzo dobre drzewka i bardzo profesjonalna obsługa.
Pozdrawiam
Janusz U.
Tarnobrzeg 18.03.2019
Dziekuje za profesjonalne podejscie nawet do tak malego zamowienia jak moje, kapitalne pakowanie pieknie ukorzenione po przycinane drzewka, napewno do Panstwa wroce celem rozbudowy naszego sadu, pozdrawiam.
Grzegorz C.
Smolec 18.03.2019
Sklep godny polecenia, drzewka dobrze zabezpieczone w podróży, zdrowe, ładnie ukorzenione, obsługa sprawna. Informacje o produkcie wyczerpujące i bardzo pomocne w wyborze asortymentu. Polecam, 5+
Halina B.
Brzyska 15.03.2019
Witam serdecznie.
Polecam zakupy w tym sklepie. Wysoka jakość sadzonek w połączeniu z świetnym kontaktem sprawia, że chętnie wrócę do zakupów w tym sklepie.
Jestem bardzo zadowolony. Zakupione drzewka dobrze zapakowane do transportu i szybko dostarczone.
Wszystko ok. Drzewka bardzo ładne i już zaczynają kwitnąć.
Polecam wszystkim klientom.
Pozdrawiam
Adam U.
Gdańsk 15.03.2019
Drzewka ładne. Bardzo profesjonalna obsluga oraz bardzo dobrze zabezpieczone drzewka podczas transportu. Godne polecenia.
Adam K.
Koźmin Wielkopolski 14.03.2019
Bardzo serdecznie dziękuję za szybką realizację zamówienia. Drzewka otrzymałem w bardzo dobrym stanie z dobrze wykształconym i zabezpieczonym na czas podróży systemem korzeniowym. Od razu tego samego dnia po otrzymaniu przesyłki posadziłem je na działce w miejsca docelowe. Teraz oczekuję na prawidłowy wzrost i przyszłe dobre plony.
Z wyrazami szacunku
Mirosław H.
Suwałki 14.03.2019
Witam, jestem zadowolony z zakupu w Waszej firmie drzewek owocowych.
Polecam wszystkim, obsługa profesjonalna, kontakt i informacja o wysyłce bardzo dobra, towar zapakowany super,
jeszcze raz polecam i dziękuję.
Andrzej W.
Warnice 14.03.2019
Dziękuję bardzo przesyłka dotarła w b.dobrym stanie jestem zadowolona,sadzonki posadzone,czekamy na owoce.
Dariusz P.
Głogów 13.03.2019
Dziękuję- drzewka dotarły w bardzo dobrym stanie i czasie. Teraz z niecierpliwością czekam aż wypuszczą zielone, a w przyszłości na pierwsze owoce.
Bożena B.
Brodnica 13.03.2019
Witam!
Super kontakt, drzewka i krzewy bardzo dobrze zapakowane, rośliny z bardzo ładnym systemem korzeniowym. Dobry przewoźnik – transport pod Poznań zmieścił się w 24 godzinach. Firma DrzewkaOwocowe24 godna polecenia.
Pozdrawiam
Andrzej W.
Mosina 13.03.2019
Drzewka śliczne pakowanie suuuper. Ps jeszcze żadna szkółka rosłlin nie przysłała mi tak zapakowanych roślin. Godne polecenia i polecam
Izabela M.
Przyłęki 13.03.2019
Daję sklepowi 5 gwiazdek za fachową obsługę.
Robert K.
Pałówko 23.11.2018
Sprawna sprzedaż, sadzonki ładnie zapakowane, nieuszkodzone w dobrym terminie.
Polecam firmę.
Sławomir B.
Warszawa 23.11.2018
Drzewka ładne, szybko dostarczone, dobrze opakowane, bez uszkodzeń. Jest O.K.
Edward M.
Kobylnica 21.11.2018
Pakowanie i dostawa super. Całość na 5 gwiazdek. Bardzo zadowolony jestem z zakupów. Polecam innym.
Wiesław W.
Częstochowa 14.11.2018
BEZ UWAG, DOBRY WYBÓR.
Jacek M.
Słupsk 13.11.2018
Transakcja bardzo przyjemna. Realizacja szybciutka. Roślinki zdrowe, ładne i odpowiednio zapakowane. Pełen profesjonalizm. Polecam w 100 procentach.
Halina Ł.
Rzeczyca 12.11.2018
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Zakupione drzewka dobrze zapakowane do transportu i szybko dostarczone. Polecam wszystkim klientom.
Marianna M.
Kisielice 6.11.2018
Drzewko i krzewy dostałam bardzo dobrze zabezpieczone do transportu. Posadziłam i zobaczę, co będzie na wiosnę. Przesyłka była sprawna i szybka. Kurier kompetentny i bardzo pomocny.
Za realizację i dostarczenie zamówienia przyznaję 5 gwiazdek.
Nie wypełniam ankiety, bo nie mogę jej otworzyć. Pozdrawiam i życzę dużo klientów.
Elżbieta K.
Leżajsk 6.11.2018
Witam Państwa
Serdeczne dzięki za przysłane mi drzewka zakupione w Waszej firmie. Jestem jak dotychczas bardzo zadowolony z jakości oraz ceny produktów. Szkoda, iż wcześniej nie udało mi się namierzyć Państwa oferty, gdyż poprzedni mój zakup (przed tygodniem) w firmie Sadowniczy.pl całkowicie mnie rozczarował. Nie dość, że ceny z ich oferty były o wiele wyższe to na domiar złego jakość mizerna. Posiadam niewielki ogród więc nie przewiduję następnych nasadzeń w najbliższej przyszłości, ale polecę wasze usługi moim znajomym.
Jeszcze raz dziękuję za profesjonalną obsługę, dobrą jakość oraz stosowne ceny towaru.
Z pozdrowieniami,
Mieczysław S.
Świnoujście 5.11.2018
Polecam zakupy w tym sklepie. Wysoka jakość sadzonek w połączeniu z świetnym kontaktem sprawia, że chętnie wrócę do zakupów w tym sklepie.
Krzysztof P.
Chocianów 5.11.2018
Dziękuję za dostawę drzewka które zamówiłam dotarły w dobrym stanie ładnie ukorzenione dzisiaj zamawiam następne. Pozdrawiam.
Jolanta L.
Skawina 5.11.2018
Jakość – są zdrowe i świeże. Dostawa 1-sza klasa. Oceniam na 5+.
Roman Z.
Sokoły 4.11.2018
Bdb produkty.
Marian K.
Kiwity 2.11.2018
Jestem zadowolona z jakości i szybkości dostawy, z jakości towaru również, więcej będę mogła powiedzieć i ocenić wiosną jak drzewka się przyjmą i zaowocują.
Pozdrawiam
Czesława Z.
Komprachcice 2.11.2018
Witam! Odpowiem krótko: Wszystko Ok! Opis poszczególnych drzewek owocowych, profesjonalny, szybka dostawa, zapakowane drzewka wymagają dodatkowego uznania.
Wszystkim polecam!
Barbara Ż.
Skrajnica 1.11.2018
Najważniejsze okaże się się w czerwcu gdy zakupy pokażą jak się mają. Jak na razie wszystko jest ok.
Pozdrawiam
Zbigniew P.
Będorkowo 1.11.2018
Ekspresowa dostawa, drzewka zapakowane perfekcyjnie, dziekuję.
Danuta B.
Mława 31.10.2018
Drzewka pięknie zapakowane, dorodne i zdrowe. Na pewno jeszcze skorzystam. Polecam wszystkim.
Renata M.
Bolków 31.10.2018
Bardzo sprawna dostawa. Drzewka w dobrym stanie. Co do jakości będę mógł wypowiedzieć się za rok.
Andrzej P.
Adamów Stary 30.10.2018
Jestem bardzo zadowolony z zakupów od drzewka owocowe 24 pl. Kupiłem 10 drzewek kolumnowych jabłonki, czereśnie, gruszki, śliwy, morele. Po odbiorze paczek z drzewkami zamówiłem kolejne 10. Drzewka za pierwszym i drugim razem przyszły w idealnym stanie. Nie są to drzewka kupione na bazarze za 20 zł, nie ma czego porównywać. Naprawdę polecam drzewka są śliczne profesjonalnie pakowane, pochwala się należy firmie kurierskiej gls. Same plusy, w przyszłości na pewno kupię jakieś drzewka.
Jarosław Sz.
Celestynów 29.10.2018
Jestem bardzo zadowolona. Będę Was polecać znajomym!
Elżbieta D.
Grodziec 29.10.2018
Witam, drzewka które kupiłem to odmiany których szukałem. Przesyłka dotarła szybko,drzewka w dobrej kondycji i nieuszkodzone. Kupując w “DrzewkaOwocowe24.pl” kupiłem u właściwego dostawcy.
Pozdrawiam
Jerzy Dz.
Tychy 29.10.2018
Pierwszy raz korzystałam z Państwa usług. Zamówienie było szybko zrealizowane. Drzewka przyszły bardzo dobrze zabezpieczone. Teraz tylko czekam do wiosny , żeby zobaczyć jak kwitną ..i może już niektóre zaowocują….??
Na pewno skorzystam jeszcze z zakupów w Państwa FIRMIE
Pozdrawiam serdecznie
Bożena B.
Dzierżoniów 29.10.2018
Polecam serdecznie obsługa szybka, sprawna, roślina dobrze zabezpieczona w transporcie a co wyrośnie zobaczymy wiosną.
Agnieszka K.
Kłaj 25.10.2018
WYSYŁKA ZGODNA Z ZAMÓWIENIEM, TOWAR DOBRZE ZAPAKOWANY, DRZEWKA ZDROWE. POLECĘ ZNAJOMYM I CZEKAM NA NOWE CIEKAWE GATUNKI DRZEWEK KOLUMNOWYCH. POZDRAWIAM.
OLGA F.
25.10.2018
To był mój pierwszy zakup, kupiłam 3 drzewka jabłoni: Ananas Berżenicki, Kronselka i Alwa i jedno duo drzewko gruszy Red Faworytka i Konferencja. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Na stronie internetowej mamy do wyboru bardzo dużo drzewek, krzewów itp, opisy są bardzo dokładne, na stronie także można znaleźć wiele przydatnych porad ogrodniczych. Co do transakcji, zakupu, polecam w 100 %, bardzo dobry kontakt sprzedającego na każdym etapie, bardzo szybka realizacja, wysyłka i dostarczenie zamówienia, drzewka zapakowane wzorowo,w karton aby uniknąć połamania, system korzeniowy zabezpieczony i dobrze nawodniony, same drzewka bardzo zdrowe, przycięte, bez widocznych wad.
Agnieszka B.
Bielsk Podlaski 25.10.2018
Witam,
dziękuję za drzewka. Sadzonki dotarły do mnie w bardzo dobrym stanie. Drzewka i krzewy są dorodne i zdrowe. Miały rozwinięty system korzeniowym, co daje większe szanse na przyjęcie się sadzonek.
Kontakt ze sprzedającym również oceniam na bardzo dobry. Przesyłka dotarła do mnie dokładnie w dniu, o który prosiłam. Dodatkowym atutem u Państwa są artykuły dotyczące sadzenia i pielęgnowania roślin, co dla mnie, amatora, jest niezwykle pomocne. Z pewnością będę u Państwa robić kolejne zakupy.
Pozdrawiam
Barbara M.
Piecowice 25.10.2018
Witam. Zamówienie zostało zrealizowane błyskawicznie. Bardzo dobrze zapakowane drzewka i b.dobrej jakości.
W przyszłości na pewno skorzystamy z Państwa ofert.
Pozdrawiamy.
Władysław S.
Michorowo 25.10.2018
Profesjonalne podejście do transakcji, szybka wysyłka bardzo dobrze zabezpieczona. Gorąco polecam tego sprzedawcę.
Halina R.
Bierutów 25.10.2018
Przesyłka zgodna z zamówieniem, super zapakowana. Szybka obsługa, sklep godny polecenia.
Ewa B.
Baranów 24.10.2018
Obsługa profesjonalna. Sadzonki zapakowane i zabezpieczone solidnie. Dostawa na drugi dzień po wysyłce.
Sadzonki dobrze oznaczone. W jednej sadzonce leszczyny dość słabe korzenie, pozostałe wyglądają na zdrowe i posiadają dobrze rozwinięte systemy korzeniowe.
Dziękuję i pozdrawiam
Józef K.
Białystok 23.10.2018
Wszystko w porządku, pakowanie staranne,jakość sadzonek z oglądu dobra ale dopiero wiosną ocenę wyda przyroda. Dobrze byłoby gdyby kurier zatelefonował, że przyjedzie o tej lub innej porze bo akurat nie było nas w domu. Dziękujemy.
Marta B.
Rusiec 23.10.2018
Jestem bardzo zadowolona z zakupionych u Was drzewek i krzewów. Towar otrzymałam bardzo dobrze zapakowany, bardzo dobrej jakości i terminie przez Was podanym. Firma godna polecenia. Oceniam zakup na 5-tkę. Dziękuję.
Wiesława F.
Osniszczewko 23.10.2018
Szanowni Państwo,
Po raz pierwszy skorzystałam z Państwa oferty. Jestem bardzo zadowolona z przesyłki. Drzewko już rośnie. Drugie wysłane do szwagierki też. Jak na razie nie planuję . Nowych nasadzeń .Zależało mi na gruszy Bonkreta Williamsa.
Pozdrawiam
Halina K.
Wrocław 23.10.2018
Dziękuję za przesłane produkty (porzeczki i agresty na pniu). Dotarły w super opakowaniu i były doskonale zabezpieczone. Sama przesyłka dotarła w terminie określonym w zamówieniu. Oczywiście o jakości owoców i rozwoju sadzonek przekonam się dopiero wiosną i latem przyszłego roku (już nie mogę się doczekać).
Pozdrawiam
Zbigniew G.
Bydgoszcz 23.10.2018
Dziękuję, wszystko w porządku, polecam Was!
Mira S.
Głuchowo 22.10.2018
Zakupiłam trzy drzewka owocowe. Przesyłka nadeszła zgodnie z zapowiedzią i w bardzo dobrym stanie. Drzewka w doniczkach cudownie prowadzone. Z całego serca polecam Wasz sklep a mój zakup na pewno nie jest ostatnim. Dziękuję
Janina W.
Wierzbowice 22.10.2018
Pakowanie super nic nie bylo uszkodzone, wszystko ok….ale tak naprawdę to napiszę wiosną kiedy zakupione krzewy ożyją i będzie to dowód, że jest dobrze pozdrawiam.
Grażyna O.
Piekary Śląskie 20.10.2018
Drzewka dotarły bardzo dobrym stanie!!!
Irena K.
Zielona Góra 18.10.2018
Przesyłka zamówiona u Państwa przyszła w bardzo dobrym stanie. Zapakowana perfekcyjnie. Jeśli chodzi o towar to zobaczymy na wiosnę jak wszystko pobudzi się do życia. Polecam wszystkim.
Teresa W.
Sopot 16.10.2018
Witam.
Pełna fachowość,wysoka kultura obsługi i sprzedaży. Jedna z niewielu firm, w której kupuje się z wielką przyjemnością. TYLKO TAK DALEJ !!!
Wszystkiego Najlepszego.
Józef B.
Wilamowice 16.10.2018
Dotychczas korzystałem niewiele. Na razie jestem bardzo zadowolony zarówno z jakości drzewek jak i z jakości usługi, pomysłowego pakowania i terminowości. Mam zamiar korzystać w przyszłości. Polecam.
Romuald L.
Warszawa 15.10.2018
Drzewka owocowe dobrze zabezpieczone na czas podróży, kupiłam w okresie wiosennym, w miesiącu wrzesień mogę powiedzieć, że wszystkie się przyjęły, kwitły, ze względu, że są to młode drzewka zostawiłam tylko na 2 po jednym owocu, żeby posmakować owoc, jeszcze nie zrywałam.
Anna K.
Gryfino 25.08.2018
Usługa pięciogwiazdkowa, na piątkę. Jestem pod wrażeniem(pozytywnym) zarówno bardzo szybkiej dostawy, zapakowania drzewek: napis “ostrożnie szkło”, na przesyłkach faktycznie daje efekty – drzewka owocowe, które do mnie dotarły były w doskonałej formie. Polecam drzewkaowocowe24.pl jako solidną firmę – troszczą się zarówno o wysyłane rośliny jak i ludzi- klientów. Dziękuję.
Magdalena D.
Ciężkowie 3.08.2018
Witam serdecznie
Państwa sklep zasługuje na bardzo dobrą opinię. Zamówione drzewka dotarły w doskonałym stanie. Były bardzo starannie zabezpieczone. Jakość drzewek bardzo dobra.
Jestem bardzo zadowolony z Państwa usługi.
Pozdrawiam
Maciej J.
Łubniany 16.07.2018
Witam. Jestem zadowolony z otrzymanego towaru oraz z jego solidnego opakowania.
Materiał zdrowy, w mojej ocenie dobrej jakości.
W przyszłości jeszcze będę dokonywał zakupów, pewnie na wiosnę.
pozdrawiam
Andrzej K.
Biłgoraj 7.04.2018
Wszystko w porządku. Drzewka dotarły na czas i są w dobrym stanie. Już są posadzone i mam nadzieje ze się przyjmą.
Paulina J.
Świnoujście 28.06.2018
Drzewka które zakupiłam u Państwa są w bardzo dobrej kondycji,
profesjonalnie zapakowane a po przesadzeniu do gruntu wyglądają obiecująco.
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w Waszej Firmie.
Bardzo Państwu Dziękuje.
Celina K.
Świnoujście 26.06.2018

Witam,
sadzonki czereśni i wiśni bardzo fajne i dobrze ukorzenione, zapakowane do transportu doskonale.
Pozdrawiam
Zbigniew P.
Trzyciąż 21.06.2018
Drzewka dobrze zapakowane, duże dorodne, jestem zadowolona z zakupu. Transport błyskawiczny!
Teraz będę czekała na efekty roślin.
Polecam sklep i wrócę do niego.
Maria D.
Gdańsk 21.06.2018
Szybka przesylka, bardzo solidnie zapakowana przesylka. Drzewka i krzewy bardzo ladne. To na pewno nie ostatnie moje zakupy w tym sklepie. polecam.
Alicja M.
Jarosław 20.06.2018
Sadzonka dotarła. Jestem mile zaskoczony profesjonalną obsługą .Serdecznie dziękuję.
Jan K.
Borowa 14.06.2018
Wszystko odbyło się super sprawnie. Dziękuję.
Piotr Ł.
Radziechowy 14.06.2018
Profesjonalna obsługa. Polecam.
Ewa A.
Gietrzwałd 13.06.2018
Dziękuję Ślicznie za super zdrowe sadzonki ❤️ porządnie zapakowane i solodnie zabezpieczone. Drzewka zdrowe, bryła ładnie ukorzeniona. Dziękuję za jabłuszka na jabłonce i wisienkę 😉 dwa razy zamawiałam u innych sprzedawców drzewka „w donicy” i przychodziły balotowane albo kopane z gruntu ;/ i większość kiepskiej jakości, zapakowane wszystko naraz. U Was mega sadzonki, dorodne i świetnie zapakowane! Szczerze to chwilę mi zeszło z rozcinaniem pudeł. Dziękuję i napewno będę polecała – e sumie już polecałam 😉
Sylwia K.
Nowa Dęba 13.06.2018
Terminowa, szybka dostawa. Okazy zdrowe dobrze zapakowane do transportu. Teraz tylko czekać, żeby się przyjęły. Warto by dodać instrukcję sadzenia, nawożenia i ewentualnych oprysków.
Grażyna U.
Chorzelów 12.06.2018
Zakupione drzewka w doniczkach otrzymałem w wyznaczonym terminie. Drzewka były w dobrej kondycji i dobrze zapakowane, tak że mogłem je posadzić bezpośrednio do gruntu. Obecnie wszystko wskazuje że będzie z nimi dobrze. Polecam dostawcę.
Ryszard K.
Piła 3.06.2018
Jestem zadowolony z zakupu, drzewka były b. dobrze zapakowane i szybko dostarczone pod wskazany adres. Prawdopodobnie będę tutaj zakupywał drzewka owocowe.
pozdrawiam
Waldemar B.
Świlcza 30.05.2018
Drzewka 2-3 letnie są dobrze zahartowane i przyjmują się w warunkach górskich na wysokości 1000 mnpm.
Docierają do Francji w ciągu 4 dni, więc należy wysyłać w poniedziałek lub we wtorek, aby nie nocowały
w magazynie kuriera przez weekend. Obsypane jabłkami papierówki dwukolorowe dotarły w dobrym stanie.
Jest więc nadzieja na jabłka z nowych drzewek które otrzymaliśmy wiosną. Kwiaty na zimujących drzewach,
posadzonych jesienią, dopiero opadają, i nie wiemy czy zostały zapylone. W maju był śnieg i kilka burz gradowych,
które mogły uszkodzić zawiązki owoców.
Magda T.
Tarentaise, FRANCJA 30.05.2018
Przesyłka dotarla bardzo dobrze zabezpieczona, drzewka nieuszkodzone, dobrze zapakowana. Przede wszystkim dotarła szybko. Polecam wszystkim solidna firma. Na pewno jeszcze skorzystam.
Iwetta N.
Nowa Ruda 30.05.2018
Wszystko w jak najlepszym porządku.
Sadzonki zgodne z opisem, bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka i super opakowanie.
Roślinki doszły w nienaruszonym stanie, co też jest ogromnym plusem na korzyść firmy.
Jak najbardziej polecam kolejnym kupującym i pozdrawiam.
Czarek Ł.
Wełpin 29.05.2018
Jakość roślin – bez zarzutu,
Pakowanie – rewelacyjne, inni mogliby się od Was uczyć
Transport – błyskawiczny i można się z kurierem dogadać odnośnie godziny i mjejsca odbioru.
Kupowanie u Was sama przyjemność.
Pozdrawiam i dziękuję
Andrzej Sz.
Opole 28.05.2018
Witam. Jestem bardzo zadowolona z przesyłki. Zamawiałam drzewa i krzewy w doniczkach. Dobrze zapakowane, po otwarciu zdrowe sadzonki. Przyjęły się bardzo ładnie po wsadzeniu do ziemi. Nigdy nie zamawiałam przez internet żadnych roślin ale nie zawiodłam się. Polecam i napewno jeszcze kiedyś zamówię. Firma godna polecenia.
Halina Sz.
Gilowice 26.05.2018
Staranne opakowanie. Ładna sadzonka. Zaistniała pomyłka szybko została naprawiona. Są oky.
Małgorzata P.
Czechowice-Dziedzice 25.05.2018
Witam
Jak zwykle produkty dobrze zapakowane i na czas. Czekałem długo z opinią ale dzisiaj mogę powiedzieć ,że wszystkie rośliny się przyjęły. Polecam
Krzysztof K.
Poznań 25.05.2018
Drzewko dotarło szybko, dobrze zapakowane i w pełni żywotne. Już posadziłam i mam nadzieję, że bez problemu się przyjmie.
Elżbieta Sz.
Nowy Sącz 25.05.2018
Drzewka dotarły w bardzo dobrym stanie. Profesjonalne zapakowane.
Sadzonki dorodne, jak na razie ładnie rosną. Jestem zadowolony z dostawy.
Karol P.
Cieszyn 23.05.2018
Kolejny zakup i kolejny bardzo udany. Wasze drzewka mają się dobrze ale to nic dziwnego, bo tak mocnych sadzonek często się nie spotyka. Pozdrawiam i ilekroć zapragnę nowego drzewka odwiedzę Was. Polecam kiedy tylko nadarza się okazja.
Andrzej W.
Bydgoszcz 23.05.2018
Profesjonalnie od zamówienia do dostarczenia Wielkie Dzięki. Pozdrawiam.
Wacław K.
Warszawa 22.05.2018
Drzewka piękne zdrowe polecam wszystkim.
Wiesia Rz.
Krzętów 22.05.2018
Witam, jestem zadowolona, profesjonalnie zapakowane rośliny w dobrym stanie.
Teraz tylko pozostaje czekać czy się przyjmą :):)
pozdrawiam
Magdalena K.
Kraków 21.05.2018
Witam,
Jestem bardzo zadowolony z Państwa usługi. Drzewko było super zapakowane…
dotarło w super stanie…transport był bezproblemowy, a drzewko już wsadzone i już rośnie.
Bardzo dziękuję za profesjonalizm
i pozdrawiam.
Sławomir M.
Spalice 20.05.2018
Zamówione sadzonki dotarły w znakomitej kondycji, świetnie zapakowane. Jestem bardzo zadowolona z tak profesjonalnej usługi. Pozdrawiam.
Joanna B.
Jeleśnia 19.05.2018
Przy odbiorze od kuriera drzewek przeżyłem szok! Jak mam 72 lata, tak pierwszy raz otrzymałem tak profesjonalnie zapakowane drzewka w specjalnym podłużnym kartonie z zablokowaniem ich przesuwania w czasie transportu. Drzewka, nie jak od innych sprzedawców jako patyki, lecz pięknie ukorzenione oraz posiadające liście i np. jak jabłoń – posiadające już małe jabłka. Jak widzę jako profesjonaliści jesteście PERFEKCYJNI. Każdemu znajomemu to pokazuję i gorąco Was polecam. Życzę Wszystkiego Najlepszego całemu zespołowi z SZEFEM na czele!
Józek B.
Wilamowice 19.05.2018
Super sklep. Doskonały kontakt z obsługą. Drzewka bardzo dobrze zapakowane w kartony.
Szybka dostawa. Polecam ten sklep.
Jan K.
Zelów 18.05.2018
Drzewka były super zabezpieczone.Dotarły do mnie w bardzo dobrym stanie,są takie jak sobie wyobrażałam.Mam nadzieję że w przyszłości będą pięknie owocowaly.Jestem zadowolona z usługi.
Krystyna W.
Kolsko 18.05.2018
Witam,
jestem bardzo zadowolona z zakupu u Państwa drzewek, bardzo dobrze zapakowane, rośliny dobrej jakości i co najważniejsze to wszystkie się przyjęły. Muszę również dodać że obsługa jest na wysokim poziomie.
Magda K.
Zabrze 18.05.2018
Dziękuje bardzo za przesyłkę.Jestem pod wielkim wrażeniem. Drzewko pierwsza klasa.Jeszcze raz bardzo dziękuje.Pozdrawiam serdecznie.
Aldona M.
Leszno 18.05.2018
Witam!
Wasze usługi, pakowanie, transport, jakość roślin i kontakt oceniam na najwyższym poziomie. Polecam zakupy w Waszym sklepie wszystkim, którzy chcą bez problemów zakupić drzewka. Ponieważ kupowałam już rośliny w innych sklepach, wiem co piszę. Zalecam też dużym łukiem omijać sklep Domu i Sadu. Pozdrawiam. Maria
Marianna Ch.
Olecko 17.05.2018
Rekomenduję wszystkim zainteresowanym drzewkami i krzewami owocowymi zakup w DrzewkaOwocowe24.pl. Realizacja zamówienia jest ekspresowa, a towar starannie i bezpiecznie zapakowany. Ja kupowałam aronię na pniu, otrzymałam zdrowy, dorodny okaz. Nie bez znaczenia jest miły kontakt z DrzewkamiOwocowymi24.pl. Polecam.
Ewa K.
Wrocław 17.05.2018
Wszystko dobrze zapakowane, drzewka w dobrym stanie. Chętnie odpowiadano na zadane pytania, przysłano odpowiednie materiały pomocne do posadzenie i pielęgnacji drzewek.
Moja opinia jest pozytywna.
Wiesław P.
Parysów 17.05.2018
Polecam sklep, jestem bardzo zadowolona z obslugi mojego zamówienia jak i z transportu.
Monika K.
Nowa Wieś 17.05.2018
Usługa godna polecenia. Nie mam żadnych zastrzeżeń co do pakowania, transportu czy jakości roślin. Jestem zadowolona z zakupu i na pewno nie jest to mój ostatni zakup.
Monika K.
Nowa Wieś 17.05.2018
Jestem bardzo zadowolony – pełen profesjonalizm poz.
Krzysztof Z.
Węgorzewo 17.05.2018
Te drzewka są świetne ,wspaniale były opakowane aby nic im się nie wydarzyło .Dziękuje .Posadziłam już je do ziemi i teraz oczekuje jak będą mi rosnąć. Mam nadzieje że doczekam się zbiorów w następnym roku .Pozdrawiam miło.
Monika G.
Warszawa 17.05.2018
OCENIAM BARDZO DOBRZE, JESTEM ZADOWOLONY – DZIEKUJĘ.
Elżbieta Ż.
Kraków 17.05.2018
Dzień dobry,
Przesyłkę z drzewkami otrzymałam szybko, była dobrze zapakowana, ważne tez że sadzonki pochodzą bezpośrednio od Producenta. Ponadto dostępny jest solidny materiał informacyjny jak sadzić drzewka. W razie potrzeby chętnie skorzystam ponownie z oferty tego sklepu i mogę udzielić mojej rekomendacji innym klientom.
Elżbieta Ż.
Kraków 16.05.2018
Chciałam podzielić się swoją opinią w sprawie dostawy drzewek. Opakowania kartonowe solidne i odpowiednio chroniące donicę z rośliną. W mojej dostawie dwa kartony na cztery były luźne czyli bryła korzeniowa była naruszona w doniczce. Prawdopodobnie w transporcie została przechylona ewentualnie do góry przesunieta. Wszystkie drzewka zostały posadzone do ziemi według instrukcji ze sklepu. Teraz czekam na efekt zakorzenienia się. W moim ogrodzie. To wymaga czasu aby ocenić czy przyjmą się. Z dostawy i czasu oczekiwania jestem zadowolona bardzo. Pozdrawiam zespół ogrodniczy i dam znać czy wszystkie drzewka będą rosnąć.
Bożena K.
Wałcz 16.05.2018
Roślinki super, dobrze zabezpieczone podczas transportu ale niepotrzebnie tak wysoki karton – ciężko było to nieść do domu.
Joanna P.
Bielsko-Biała 16.05.2018
Świetnie zapakowane rośliny, dobry kontakt ze sprzedającym.
Joanna B.
Żelewiec 16.05.2018
Jestem zadowolona z profesjonalnej obsługi.Drzewka starannie zapakowane. Przyjemna współpraca. Polecam.
Patrycja Z.
Bogoria 16.05.2018
Dziękuje za dostarczenie drzewek owocowych w dobrym stanie a czy będą dobrze owocowały pokarze czas.
Pozdrawiam
Jacek K.
Sulejówek 16.05.2018
Dzień dobry,
Bardzo polecam Wasze usługi, rośliny w doskonałym stanie dotarły w profesjonalnie zapakowanych kartonach, obsługa bardzo dobra, dostawa terminowa.
Dziękuję bardzo będę polecał Wasza Firmę
Pozdrawiam
Andrzej K.
Łodygowice 16.05.2018
Przesyłkę dostarczono szybko. Drzewka przygotowane do transportu bardzo dobrze. Sadzonki ładne, dobrze ukorzenione.
Pozdrawiam
Jan K.
Lądek-Zdrój 8.05.2018
Witam,
drzewka zdrowe, dobrze zabezpieczone do transportu. Bardzo dobry kontakt, polecam.
Magda Z.
Lutcza 4.05.2018
Dobry wieczór,
jestem zachwycona drzewkami ich zapakowaniem i szybkością przysłania. Juz poleciłam znajomym.
Jesteście super firmą. Myślę, że może znajdę miejsce na naszej małej działce i jeszcze coś posadzę.
Serdecznie pozdrawiam
Anna i Grzegorz U.
Warszawa 3.05.2018
Transakcja bez zarzutów. Kontakt e-mail’owy bardzo dobry, odpowiedzi bardzo szybie, jak również można liczyć na pomoc i radę. Dodatkowo po uzgodnieniu otrzymałam wcześniej przesyłkę
pozdrawiam
Monika P.
Bydgoszcz 1.05.2018
Zamówiłam dwa drzewka owocowe. Przyszły szybko, bardzo dobrze zapakowane, korzenie zabezpieczone przed wyschnięciem i uszkodzeniem. Już posadzone, rozwijają liście. Jestem zadowolona. W przyszłości będę dokonywać zakupów na DrzewkaOwocowe24.pl
Alina P.
Bydgoszcz 23.04.2018
Usługa znakomita. Pomocna, fachowa rozmowa telefoniczna, szybka wysyłka, staranne pakowanie. Drzewko już zaczęło wypuszczać pędy.
Z pozdrowieniami,
Piotr K.
Kraków 22.04.2018
Szanowni Państwo,
jestem zadowolony z Waszej usługi. Drzewka dotarły szybko i były w jak najlepszym stanie. Sadzę, że w przyszłości jeszcze skorzystam z Państwa oferty.
Pozdrawiam,
Janusz B.
21.04.2018
Jestem bardzo zadowolona z szybkości dostarczonej przesyłki, fachowego zabezpieczenia tego transportu, jak również z jakości drzewek które zamówiłam. Sadzonki są dobrze ukorzenione a każda gałązka miała mnóstwo pączków zawiązujących się liści. Polecam innym korzystanie z waszych usług jak również planuje sama dokonać kolejnych zakupów w najbliższym czasie. Dziękuję.
Małgorzata A.
Subkowy 21.04.2018
Witam,
Przesyłka dotarła bez problemu, nawet szybciej niż się spodziewałem, bardzo profesjonalnie zapakowana. Mam nadzieję, że rośliny się przyjmą.
Bardzo przyjemnie robi się u Państwa zakupy. Chcę też pochwalić za ładnie zbudowaną stronę internetową
Pozdrawiam,
Arkadiusz G.
Solec nad Wisłą 20.04.2018
BARDZO FAJNA OBSŁUGA , WYSYŁKA ZGODNA Z ZAMÓWIENIEM ,
TOWAR DOBRZE ZAPAKOWANY , DRZEWKA ZDROWE .
POLECAM.
Zdzisław M.
Rybnik 20.04.2018
witam
drzewka przyszły bardzo dobrze zapakowane wszystkie się przyjęły
jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu
jesienią lub kolejna wiosną zakupimy u państwa kolejne drzewka.
Piotr R.
Będziaki 20.04.2018
Dzień Dobry,
Drzewka dotarły w bardzo dobrym stanie. Jakość sadzonek od bardzo dobrej do rewelacyjnej!. Wstępnie fachowo przycięte. Wielkie gratulacje. Będę polecał znajomym.😃
Pozdrawiam,
Ryszard O.
Iłża 19.04.2018
Dzień dobry,
Drzewko grusza bardzo dorodne, odpowiednio zapakowane, dotarło na czas i już rośnie – mam nadzieję, że da ładne owoce.
Dziękuję i polecam.
Beata S.
Gdynia 18.04.2018
Szanowni,
Bardzo dobry kontakt klient – DrzewkaOwocowe24.pl.
Rośliny zapakowane w sposób całkowicie zabezpieczający delikatną zawartość paczek.
Dostawa zgodna z zamówieniem. Polecam. Towar bardzo ładny, tak jak opisywany.
Krysztof Sz.
Třinec ,CZECHY 18.04.2018
Witam,
Drzewka otrzymałam, wszystkie się przyjęły, już wypuściły liście. Jest jednak problem z dostawą. Firma kurierska, która miała dostarczyć przesyłkę cztery dni z rzędu informowała mnie o tym, że “przesyłka w dostarczeniu”, niestety w tym czasie nie dostarczono jej. Po interwencji- drzewka otrzymałam. Bałam się, że nic z nich nie będzie, na szczęście były dobrze zapakowane i nie zostały uszkodzone. Ponieważ mieszkam sama i nie miał kto odebrać przesyłki- cztery dni byłam “uziemiona”- a to był okres przedświąteczny, więc wyobrażacie sobie Państwo moje zdenerwowanie. Na szczęście wszystko skończyło się dobrze.
Pozdrawiam
Urszula D.
Jarocin-Wilkowyja 18.04.2018
Dzień dobry.
Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko. Sadzonki były świeżo wkopane, przyjechały w bardzo dobrym stanie. Z realizacji zamówienia jestem zadowolona i chętnie polecę innym osobom Wasz sklepik.
Pozdrawiam.
Irena O.
Niegoszcz 18.04.2018
Witam,
Jestem zadowolony z zakupu u Państwa. W załączeniu przesyłam zdjęcie brzoskwini którą zasadziłem na jesień 🙂 Widok kwiatków na niej najlepiej świadczy o Państwa jakości!
Pozdrawiam
Krzysztof Ł.
Wrocław 17.04.2018
Witam,
Jestem zadowolony z zakupu u Państwa. W załączeniu przesyłam zdjęcie brzoskwini którą zasadziłem na jesień 🙂 Widok kwiatków na niej najlepiej świadczy o Państwa jakości!
Pozdrawiam
drzewka-owocowe-na-dzialce
Krzysztof Ł.
Wrocław 17.04.2018
Zakupione drzewka są w bardzo dobrym stanie, obsługa sklepu reaguje natychmiast na zgłoszone wątpliwości i pozytywnie, ze zrozumieniem podchodzi do klienta.
Bardzo dziękuję!
Barbara Sz.
Sobolów 17.04.2018
Zamówiłam drzewka kolumnowe:jabłoń, grusza, śliwa i czereśnia. Drzewka dojechały całe, pięknie zapakowane w długi karton. Wszystko się przyjęło tylko jabłoń jeszcze nic nie puściła, poczekam.
Krystyna J.
Szczecin 17.04.2018
BARDZO FAJNA OBSŁUGA, WYSYŁKA ZGODNA Z ZAMÓWIENIEM,
TOWAR DOBRZE ZAPAKOWANY, DRZEWKA ZDROWE.
POLECĘ ZNAJOMYM, I SAMA SKORZYSTAM Z OFERTY.
Dorota N.
Murowana Goślina 16.04.2018
Witam! Jestem bardzo zadowolona z jakości zakupionych produktów. Drzewka są dobrze ukorzenione, zdrowe, nie połamane, bardzo dobrze zapakowane i zabezpieczone. Pozdrawiam!
Małgorzata K.
Wygranka 12.04.2018
Jestem zadowolona z dostawy a z drzewek jeszcze bardziej 🙂
Profesjonalna obsługa, super str internetowa, dostawa rzetelna i konkretna, towar bardzo dobry. Pozdrawiam.
Alina N.
Wygranka 12.04.2018
Opinia o zakupach, kontakcie z Państwem i o stronie internetowej jest celujaca.
Szkoda, że tak późno o Was sie dowiedziałem, ale myślę, że teraz zrobie u Państwa nie jedne zakupy. Pozdrawiam.
Janusz P.
Kraków 12.04.2018
Szybka dostawa zgodna z opisem na stronie. Drzewka zapakowane i zabezpieczone w bardzo dobry sposób dzięki czemu nie uległy uszkodzeniom. W przyszłości napewno jeszcze skorzystać z Państwa usług.
Maciej B.
Stoczek Łukowski 12.04.2018
Opakowanie bardzo profesjonalne. Dostawa w porządku. Okres oczekiwania również akceptowalna, tym bardziej że o każdym etapie byłam informowana. Drzewka przyszły całe, nie połamane. Puszczają już małe pąki. Brak jakich kolejek zastrzeżeń. Teraz czas oczekiwania na owoce 🙂
Czego mi brakowało to chociaż ulotki jak dbać o drzewka. Tylko tego brakuje do pełnego profesjonalizmu. Mimo, iż na ten temat można przeczytać w internecie. Może akurat jest to warte rozważenia.
Edyta K.
Szczecin 12.04.2018

Witam,

pragnę podzielić się moją opinią. Uważam, że czas oczekiwania na dostawę, około 3 tygodnie, to trochę za długo. Potrafię zrozumieć, że był to okres wytężonej pracy dla całego zespołu, jednakże chociażby krótki e-mail z przewidywanym terminem dostawy byłby bardzo miły.

Jeżeli chodzi o zapakowanie drzewek i transport to powiem mistrzostwo świata. Pracowałem w Polsce i Wielkiej Brytanii przy przesyłkach i muszę powiedzieć, że zarówno zabezpieczenie drzewek, pakowanie, jak i taśma FRAGILLE (uwaga szkło), zrobiło na mnie wrażenie. Do tego wilgotne trociny w które zawinięte były korzenie – wielki ukłon w Państwa kierunku.

Kontakt kuriera GLS przed dostawą – wspaniałe. |

Cóż dodać, oby tylko drzewka się przyjęły i obficie owocowały.

Poza tym, już namówiłem siostrę na zakup drzewek na Państwa portalu. Dziś dostała przesyłkę.

Wielki ukłon z mojej strony.

Marek N.
MICHAŁÓW 11.04.2018
Wtam
Drzewka zapakowane rewelacyjnie, odpowiednio już przycięte, dorodne, na drugi dzień po posadzeniu brzoskwinia pokazała cudownie różowy pączek.Gorąco polecam!!!
Maria W.
Pułtusk 11.04.2018
Jestem bardzo zadowolony z jakości i obsługi jak i szybkości doręczenia.
Przemysław G.
Kraków 11.04.2018
Bardzo dobry kontakt klient – DrzewkaOwocowe24.pl.
Rośliny zapakowane w sposób całkowicie zabezpieczający delikatną zawartość paczek.
Dostawa zgodna z zamówieniem. Polecam.
Irena G.
Nowe Załubice 11.04.2018
Obsługa profesjonalna. Drzewka przyszły dokładnie zapakowane, system korzeniowy zabezpieczony i dobrze nawodniony. Polecam.
Ula Z.
Lublin 11.04.2018
Jestem zadowolony z Waszej usługi. Drzewka zdrowe, dobrze i estetycznie zapakowane. Szybka i kulturalna dostawa.
Pozdrawiam
Marek S.
Stalowa Wola 11.04.2018
Moja opinia jest pozytywna drzewka ładne dobrze zapakowane dostawa ok jestem zadowolony na pewno skorzystam w przyszłości.
Mariusz K.
Ścinawa 08.04.2018
Obsługa bardzo dobra ,szybka i sprawna. Sadzonki bardzo ładne – oby się tylko szybko przyjęły.
Stanisław P.
Kalisz 05.04.2018
Zakupy w sklepie internetowym drzewkaowocowe24.pl robilam jesienią zeszłego roku i teraz, wiosna 2018. W obydwu przypadkach drzewka przyszły profesjonalnie spakowane, rośliny idealnie zabezpieczone.
Już wiem, ze rośliny kupione jesienią ładnie się przyjęły. Myśle, ze z tymi posadzonymi niedawno będzie podobnie. Bardzo polecam ten e-sklep. Podoba mi się dobry opis drzewek i prowadzony przez Państwa dział z poradami ogrodniczymi. Dziękuje!
Magdalena K.
Jaworzyna Sl. 03.04.2018
Jestem zadowolona z waszych usług, jakość informacji odnośnie zamówienia, zapakowanie przesyłki wzorowe. Dobra jakość zamówionych drzewek- już wszystkie dają oznaki życia nawet pokazały się pączki kwiatowe u niektórych. Przesyłka dobrze zorganizowana. Jeżeli będę jeszcze zamawiała drzewka skorzystam z waszych usług. Pozdrawiam
Małgorzata S.
Goleszów 03.04.2018
Otrzymałem zamówione drzewka. Są pięknie ukorzenione, i estetycznie zapakowane. Odzwierciedla to profesjonalizm w zawodzie. A ja wierzę, że otrzymane drzewka spełnią moje i rodziny oczekiwania. Dziękując, życzę wiele radości z podjętego trudu i zgody, wzajemnego zrozumienia w TYM zespole. Niech Pan Nasz stale Wam Błogosławi, Alleluja !!!
Roman Ł.
Wrocław 13.11.2017
Witam!
Drzewka dotarły wczoraj zgodnie z zamówieniem, jestem pod wrażeniem, że były zabezpieczone przed połamaniem, przycięte zgodnie ze sztuką, korzenie miały wilgotność, zakup od producenta to jest to!! Pozdrawiam
Danuta Sz.
Wrocław 8.11.2017
Goraco polecam!!! Błyskawiczna wysyłka, rośliny bardzo dobrze zapakowane, zdrowe.
Bartosz B.
Wykroty 21.07.2017
Super sprzedawca!!! Dlatego zamawiam drugie drzewko szybka wysyłka super sadzonka,wszystko co najlepsze Polecam!!!!!!!
Stanisław O.
Jastrzębie Zdrój 14.07.2017
Polecam sprzedającego, rzetelnie opisuje przedmiot, wysyłka ekspresowa. Nic dodać nic ująć tylko kupować. Dziękuję za udane zakupy.
Daniel B.
Wielopole 26.06.2017
Fachowa porada, dobrze zabezpieczona i ekspresowa wysyłka , piękne zdrowe silne drzewka polecam w 100%.
Dominika L.
Środa Wielkopolska 12.06.2017
Drzewka dotarły do mnie ekspresowo są przepiękne , jestem bardzo zadowolona żałuje że nie zakupiłam wiecej
Dziękuję i pozdrawiam 🙂
Dominika L.
Środa Wielkopolska 1.06.2017
Witam, jestem pod wrażeniem! Drzewka pierwsza klasa, a ich zapakowanie ekstraklasa światowa.
Zygmunt S.
Jedlnia Letnisko 19.05.2017
Witam! Dostałam sadzonkę. Roślinka ładna, zdrowa i dojechała do mnie cała. Myślę, że uda mi się ją wyprowadzić i uformować tak jak sobie to wymyśliłam. Dziękuję!
Emilia R.
Białystok 12.05.2017
Witam.Chcialam bardzo podziekowac za przesylke.Dzisiaj odebralam piekna sliwe Spenser Hollywood i krzew aronii.Mam nadzieje ze beda wspaniale rosly.Dziekuje
Barbara S.
Bielsko-Biała 11.05.2017
Przesyłkę otrzymałem w dniu 09.05.2017r. Jestem zadowolony,dziękuję i pozdrawiam.
W dniu 10.05.2017r. otrzymałem druga paczkę z drzewkami. Paczka profesjonalnie zapakowana,dotarła w stanie nienaruszonym. Jestem zadowolony.Ocena w skali 1do 10.10.Dziękuję i pozdrawiam.
Adam D.
Łask, 10.05.2017
Dzień dobry.
Chciałam bardzo serdecznie podziękować Państwu za wysyłkę drzewek w oczekiwanym przeze mnie terminie. Dziękuję również za jakoś przesyłki – drzewka zostały bardzo profesjonalnie zabezpieczone, przede wszystkim system korzeniowy.
Dziękuję również za życzliwość oraz fachowe porady, dotyczące pielęgnacji roślin.
W tym miejscu chciałam tym wszystkim, którzy chcą mieć dobrej jakości drzewka polecić tego sprzedającego.
Pozdrawiam serdecznie
P.S. Z moich obserwacji wynika, że wszystkie zamówione przeze mnie sadzonki w Drzewka Owocowe 24. pl przyjęły się;-)
Zatem – kolejne zamówienie jesienią;-)
Iwona D.
Wiśniowa, 05.04.2017
Serdecznie dziekuję za super szybką i sprawną realizację zamówienia.
Jakość sadzonek oszałamiająco dobra. Świetne , bezpieczne opakowanie. Bardzo dziękuję.
Ewa W.
Zabrodzie, 23.03.2017
Witam. przesyłka dotarła bardzo ładne sadzonki drzew. pozdrawiam
Henryka D.
Łubniany, 21.03.2017
Witam,
Dziękuję za informacje o wielkości doroslych drzewek i dziękuję za przesyłkę. Dotarła w bardzo dobrym stanie.
Urszula K.
Racibórz, 20.03.2017
Dzień dobry. Przesyłkę otrzymałam. Rośliny są śliczne. Bardzo dziękuję. 🙂
Elżbieta A.
Wrocław, 15.11.2016
Ślę osobiste wyrazy podziękowania za otrzymany towar z Państwa sklepu.Drzewka i krzewy porzeczki są naprawdę 1 klasa. A kupowałem już z wielu stron internetowych. Wspaniała praca-Gratuluję. Z poważaniem.
Sławomir C.
Koniecpol, 22.10.2016
Dostawa na najwyzszym poziomie, drzewka odpowiednio zabezpieczone, system korzeniowy nie uszkodzony, sprzedawca godny na 100% polecenia, zasłuzony pozytyw, bo robic zakupy u takiego rzetelnego sprzedającego to sama przyjemnosc.
Andrzej K.
Zabrze-Kończyce, 20.10.2016
Przesyłka dotarła, jestem zadowolony, moja ocena w skali 1-6, ja wystawiam Wam 6. Pozdrowienia.
Sławomir B.
Żuromin, 19.10.2016
Witam! Towar otrzymałem. Transakcja i towar przedni. Dostarczony towar w b.dobrym stanie. Otrzymałem dzisiaj ok.14.00. Dzięki! Pozdrawiam!
Janusz R.
Białe Błota, 18.10.2016
Drzewka zdrowe i ładnie zapakowane. Zdecydowanie polecam.
Mariusz P.
Legnica, 18.08.2016
Bardzo szybka wysyłka.Drzewka bardzo ładne. Sposób pakowania roślin oceniam na wzorowy.
Jarosław P.
Kruszwica, 24.06.2016
Bardzo szybka wysyłka,super kontakt,profesjonalne podejście do klienta. POLECAM WSZYSTKIM GORĄCO.
Marek W.
Myślenice 16.06.2016
Przesyłka dostarczona w 24 godziny od zakupu. Proszę się nie zrażać droższymi kosztami dostawy bo jeszcze nigdy nie dostałem tak rewelacyjnie zapakowanych roślin. Warto kupować u tego sprzedawcy.
Tomasz B.
Warszawa, 09.06.2016
Sprzedawca który z sercem i oddaniem podchodzi do swojej działalności i tym mnie zaskoczył bo trudno dzisiaj o takich w tym wyścigu szczurów.
Władysław B.
Babimost, 09.06.2016
Drzewka dotarły w doskonałym stanie, są posadzone i mam nadzieję, że się przyjmą. Dziękuję i pozdrawiam.
Urszula S.
Głubczyce, 14.05.2016